Itäminen ei välttämättä heti pilaa perunaa.
Radio Novan Aamussa Tuottaja - Markus ja Kimmo testaavat cola - juomia ja puheet ovat suuret. Minna vie tiimin puutarhatrendeihin ja yhtäkkiä he löytävät itsensä kansainvälisestä siemenperunoiden salaliitosta. Colajuomista puheenollen, Kimmo kertoo tarinan miten hän löysi itsensä erään colajuomabrändin mainoksesta, kuuntele Iltapalat tästä!
Vihertyneisiin perunoihin alkaa kehittyä solaniinia.
Radio Novan Aamun koko tiimi kasassa ja Minna on jo onnistunut unohtamaan Kimmon parran tai sen puutteen. Kimmon mielenpäällä on lottonumerot ja tuottaja - Markus haluaa telkkariin, kuuntele Iltapalat tästä!
Vihertyneisiin perunoihin alkaa kehittyä solaniinia.
Sarjan uusi kausi ilmestyy aivan näillä näppäimillä.
Missä säilytät perunaa?
Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntija Asta Asunmaa on jakanut Ylelle vinkkinsä edulliseen ruuanlaittoon.
Sohvaperunat-ohjelman uusi tuotantokausi alkaa 1. lokakuuta.
Nordman nähdään pääroolissa syksyn uutuuselokuvassa.
Eskolla on penaalin metsästys käynnissä ja Suvi kokeilee siipiään musiikkikappaleiden kääntäjänä.
Radio Novan Aamussa kunnioitetaan legendoja. Kesällä järjestettäviin rippileireihin täytyy tehdä hankintoja ja Aki, Minna sekä Parta-Markus valmistautuvat perunateatteriin. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Uudet jaksot alkavat 12. helmikuuta.
Radio Novan Aamussa selviää Minnan nuorekkuuden yllättävä salaisuus! Mukana myös LKV Kuukan ökynurkkaus ja Lamborghinit. Aki tainnuttaa Minnan uneen kesken suoran lähetyksen, mitä ihmettä? Kuuntele parhaat palat tästä!
Putkosen mukaan leivän paahtaminen tuottaa resistenttiä tärkkelystä.
Sohvaperunat-ohjelman 100. jakso nähdään 11. syyskuuta.