Birdlife Suomi muistuttaa, että luonnonvaraisten lintujen munien kerääminen on kielletty.
Agria eläinvakuutus kertoo artikkelissaan vinkkejä koiralle turvallisen pääsiäisen viettoon. Monet ihmisille iloa tuovat arkiset herkut ja koristeet voivat olla koiralle vaarallisia.
Radio Novan Päivässä jaettiin erilaisia kummitustarinoita. Niina on hankkinut itselleen merkityksellistä ja pysyvää taidetta. Täydellistä kananmunan keitto-ohjetta metsästettiin kissojen ja koirien kanssa, mutta vastaus löytyikin yllättävän läheltä. Reino Nordinin uusi albumi ”Kääntöpuolii”-ilmestyi perjantaina ja saimme artistin vierailemaan studiossa Nannan luona.
Markuksen keskiviikkoinen leipävinkki on lähtenyt lentoon. Kimmo kertoo tarkat kananmunankeitto-ohjeet, joista Minna on vakuuttunut. Voisiko ovikelloihin lisätä ominaisuuden, josta tietää anopin olevan ovella? Eroottiset kolmiyhdyssanat saavat jatkoa.
Kimmon ollessa poissa, Markus ja Minna ovat studiossa. Minnalta saa nyt ostaa käyttöohjeita ääneen luettuna, Markus haluaisi lähteä kaljalle Mikael Björklundin kanssa ja selviää, miksi Minnalla on munat jäässä.
Edellisen kerran kuningasta kohti heitettiin kananmuna vain alle kuukausi sitten.
Radio Novan Päivässä arvuuteltiin mistä erään kuulijan ovikellon ääni on peräisin ja kuuluuko kananmunan keitinveteen laittaa suolaa. Monissa vanhoissa lastenohjelmissa on hyvin ahdistava tunnelma ja erään lastenohjelman tunnusmusiikki päättyi kuulijamme häävalssiksi. Studion ovi aukesi tällä viikolla tiuhaan tahtiin, kun vierailevina tähtinä nähtiin Anna Puu ja Robin yhdessä Viivin kanssa. Mukana myös Kirjailija, yleis- ja seksuaaliterapeutti Anja Snellmanin haastattelu koskien lasten vallan käyttöä.
Radio Novan Päivässä etsittiin erilaisia mielihyvän kohteita. Korson rollaattoriparkki-tyyppien innoittamina kyseltiin eri paikkakuntien tunnetuista henkilöistä. Niinan rikkinäiset housut ja kellon aikojen kertominen aiheuttivat hilpeyttä kuulijoiden keskuudessa. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Aamussa on kaikki merkit ilmassa, että kyseessä on raskas aamu. Suloinen myrkynkeittäjä on jälleen patansa äärellä, minkä seurauksena Minna saa Akin ja Markuksen kyyneliin. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Herkullinen niksi kannattaa ottaa testiin esimerkiksi aamupalaleipien kohdalla.
Afrikan tähden uudistuminen nostaa Anssin ja Niinan välille tiukan väittelyn siitä kumman säännöt ovat oikeita, ja mitkä ovat eri nappuloiden nimet. Tilapäistuottaja muna-Mikko pistetään myös tiukan paikan eteen. Pystyykö hän erottamaan omat munat vieraista kananmunista?
Niina uskoo jälleen aisteihinsa! Tällä kertaa hän väittää maistavansa, onko kahvin maito laitettu kahvin alle vai päälle. Tämähän tietenkin laitetaan heti testaukseen. Ruutuaika saa Anssin muistelemaan nuoruuden pihaleikkejä ja erityisesti Turtleseja, kunnes Niina yllättää hänet haarukoidensa kanssa, miten haarukat liittyvät kookoskonvehteihin?
Shannon Doherty jakoi ohjeen omalla TikTok-tilillään.
Radio Novan Aamussa pohditaan, mikä Hessu on ja kuullaan Munahilkka -satu suoraan vuodelta 2016. Minna ravisti munaa ja tuli sormus, ja tuottaja Parta-Markus antaa pääsiäisviikonlopun ruokavinkin. Lisäksi Akin muoticorneria et halua missata! Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa kuullaan sekä Akin että Minnan synnytystarinat. Lisäksi tuottaja Parta-Markus törmäsi tukkiutuneeseen rööriin... Onko siellä Akin hiuksia? Myös mämmiraati kokoontuu. Kuuntele parhaat palat tästä!
Tiistaina tukittiin teitä ja pohdittiin onko kaupunkisuunnittelija ollut krapulassa. Miten sujui Niinan munan heilutus? Entä mistä lähtien glitterit ovat tarkoittaneet kivoja vaatteita?