Maria otti yhteyden Tanskaan, jossa asuu 34-vuotias perheenäiti Jenna. Sateisessa ja lämpimässä Kööpenhaminassa eletään jänniä aikoja, sillä perheenlisäystä on luvassa hetkenä minä hyvänsä. Mitä pitää huomioida, jos haluaa mennä Kööpenhaminassa ravintolaan syömään? Kuuntele Marian ja Jennan keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Maria otti yhteyden pitkästä aikaa Saksaan, jossa asuu Kati. Saksalaisten suosituin kesälomakuukausi eroaa hieman Suomesta, mutta yksi perinteinen kesäherkku yhdistää maita. Kuuntele Marian ja Katin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Maria Leppänen koki onnellisen yllätyksen.
Kevään edetessä alkaa myös ihana piknikkausi. Tässä ruokaisa ja herkullinen salaatti, joka on helppo pakata vaikka mukaan piknikkoriin.
Musta leipä, saaristolaisleipä, tässä tapauksessa Nauvon limppu rakastaa kylmäsavulohisösseröäni. Tämä yhdistelmä sopii vaikka alkupaloiksi, iltapalaksi tai yöpalaksi. Koukuttavaa herkkua ja helppoa ruoanlaittoa.
65 000 Suomessa asuvaa lasta ja nuorta on syrjäytymisvaarassa. Heille kerätään apua ja tukea #nuortenhyväksi-kampanjalla. Kampanja näkyy somessa 17. marraskuuta alkaen ja Novankin ääniä on mukana vanhoilla kuvillaan.
Novan messuleidit Vappu Pimiä ja Maria Leppänen tekevät suoraa lähetystä paikan päältä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina 24.-26. lokakuuta.
Radio Nova tekee suoraa lähetystä jo perinteeksi muodostuneilta sisustusmessuilta perjantaista sunnuntaihin 12.-14.9.2014 Helsingin Messukeskuksessa. Lauantaina ja sunnuntaina puikoissa on Maria "Mamma Maria" Leppänen.
Santa Marian keittiömestari Jyri Ylätalo ja Radio Novan Maria Leppänen grillasivat suussa sulavaa grillikylkeä ja maistuvia vihanneksia. Jälkiruoaksi pyöräytettiin sivukeittimellä herkulliset viherpippurimansikat.
Grillikausi on avattu jo monessa pihapiirissä. Santa Marian keittiömestari Jyri Ylätalo ja Radio Novan Maria Leppänen tapasivat grillin äärellä ja saivat aikaan ihanan alkupalaherkun.
Mentalisti ja maagikko Noora Karma ällistyttää Maria Leppäsen häkellyttävällä taikatempulla. Sarjan viimeinen jakso nähdään Maikkarilla lauantaina klo 20.
Radio Novan juontajien suosikkibiisien selvittäminen jatkuu. Tällä kertaa paljastetaan Maria Leppäsen TOP10-lista.
Radio Nova juhlii isoäitejä ympäri Suomen (ja miksei muuallakin) erityisellä #soitetaanmummolle-päivällä torstaina 21. marraskuuta. Päivän kunniaksi juontajatkin jakavat parhaita mummomuistojaan.
Rakastettu viihdetaiteilija Sonja Lumme tunnetaan myös aktiivisena puutarhaihmisenä. Yksi Sonjan intohimo on erilaiset tomaatit ja niiden kasvattaminen.
Radio Nova on mukana viikonlopun ajan Helsingin Messukeskuksessa keväisissä merkeissä 21.-14.4.2013. Kevätmessuilla suoraa lähetystä tekee Maria Leppänen.
Radio Novan syksyn ohjelmisto starttaa maanantaina 13.8. Tuttuun tapaan lähetys alkaa arkisin klo 6.00 ja jatkuu myöhäisiltaan. Viikonloppuisin (la & su) aloitamme klo 9.00. Kurkista lisää syksyyn!