Perjantaiaamulla kuultiin täysin uudistunut versio Perjantai-laulusta ja pohdittiin, minkä niminen olisi Minnasta kertova paljastuskirja. Mitä tapahtui Rukalla vuonna 2009 ja miten siihen liittyy Tiger Woods ja Tapio Suominen -vai liittyykö mitenkään? Kuuntele aamun parhaat palat
Kuudentena päivänä tammikuuta vietettävään loppiaiseen on aikojen saatossa kytkeytynyt useita eri aiheita. Vaikka kyseessä on jouluakin vanhempi kristikunnan juhla, on loppiainen monille vain vapaapäivä muiden joukossa.
Loppiainen merkitsee lukuisille suomalaisille joulun päättymistä. Edessä on koristeiden pakkaaminen ja entistä useimmille myös joulukuusen hävittäminen. Onkin hyvä muistaa, mitä kuusen kanssa tulee tehdä etenkin kaupungissa asuttaessa.
Radio Novassa vietetään loppiaista Elli Collanin ja Sanna Kiisken emännöimänä. Juonnettua ohjelmaa on tarjolla klo 10-20. MTV Uutiset kuullaan tuttuun tapaan tasatunnein.
Loppiainen tuo muutoksia kauppojen aukioloaikoihin. Joukkoliikenteessä on myös muutoksia aikatauluissa.
Bussi- ja junaliikenteessä kuljetaan loppiaisena pääsääntöisesti sunnuntaiaikataulujen mukaan. Aikataulut kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkaa.
Juna- ja bussiliikenteessä on poikkeuksia uudenvuoden ja loppiaisen aikana. Aikataulut kannattaa tarkistaa etukäteen ja varautua muutoksiin. Liput kannattaa hankkia pikaisesti, sillä suositut vuorot täyttyvät nopeasti.
Loppiainen on kirkollinen juhlapäivä, joten kaupat ovat pääsäntöisesti kiinni. Aluehallintovirastot ovat myöntäneet loppiaiseksi useita poikkeuslupia, joten vähittäiskauppoja on avoinna myös loppiaisena.
Loppiaisena 6.1. kaukojunat noudattavat pääosin sunnuntaiaikatauluja. 
Kaukoliikenteen junat kulkevat uudenvuoden aattona 31.12. pääosin lauantaiaikataulujen mukaisesti. Uudenvuodenpäivänä 1.1. on sunnuntailiikenne. Aikatauluissa on kuitenkin runsaasti poikkeuksia.