Radio Novan Aamussa Minna lunastaa lupauksensa koko tiimille ja Aki esittää henkilökohtaisi kysymyksiä. Lähenevä syysloma tuo myös puheenaiheita ja joka perjantaiseen tapaan mukana on tottakai myös viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna tuo tiimille pikkusuolasta ja Akin mielenpäällä on nhl - äidit. Norjalais - dj Kygo aiheuttaa (taas) keskustelua studiossa ja PartaMarkus tuo esiin virheet, joista olisi pitänyt oppia, kuuntele parhaat palat tästä!
Helppojen kalapullien salaisuus on sitruunainen maku.
Yksi arjen ehdottomia suosikkiruokia on lohikeitto, joka syntyy helposti.
Diana Rowland päätti asettaa pihalleen hieman erilaiset koristeet jouluksi.
Elohiiren syntyperä on hämärän peitossa, mutta tietyt seikat altistavat ikävälle vaivalle.
Graavilohi on maukas herkku esimerkiksi joulupöytään.
Lohikeitto on keittiöiden klassikko ja syystäkin. Maistuva ja täyttävä eväs onkin kotiruokien aatelia.
Musta leipä, saaristolaisleipä, tässä tapauksessa Nauvon limppu rakastaa kylmäsavulohisösseröäni. Tämä yhdistelmä sopii vaikka alkupaloiksi, iltapalaksi tai yöpalaksi. Koukuttavaa herkkua ja helppoa ruoanlaittoa.
Sosiaalisessa mediassa esitellään perinteisesti runsaasti erilaisia reseptejä. Nyt esille on noussut 80-luvulla jo suureen suosioon nousseet ruoat, jotka on valmistettu astianpesukoneessa. Kyllä, astianpesukoneessa.
Onko silmäkulmasi nykinyt koskaan inhottavasti? Oletko miettinyt mistä se johtuu? 
Facebookissa leviää villisti suomalainen video lumessa ilakoivista lehmistä. Muutama päivä sitten julkaistua videota on katsottu jo reippaasti yli 100 000 kertaa. 
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Mummon hölskytyskurkut ovat monelle tuttuja lapsuuden kesistä. Ne sopivat myös kurkku-lohileipiin.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Uunikalan voit valmistaa myös kesäisesti.
Valion kesäkokki Sami Garam ja Radio Nova valmistavat yhdessä kesän maittavimpia herkkuja. Suomen suveen kuuluu kala eri muodoissa, ja monikäyttöinen lohitartar on mainio kesätarjottava.
Grillikausi on avattu jo monessa pihapiirissä. Santa Marian keittiömestari Jyri Ylätalo ja Radio Novan Maria Leppänen tapasivat grillin äärellä ja saivat aikaan ihanan alkupalaherkun.