Taiteilija Hossein Diba on esitellyt sosiaalisessa mediassa usein eri animaatiohahmoja, joista hän on tehnyt realistisemman näköisiä.
Helteet saavat Anssin ja Niina suunnittelemaan tulevan kesän vesileikkejä, mikä on heidän mielestänsä kesän ykkösjuttu ja miten baby oil liittyy siihen? Lisäksi uintitekniikat herättävät keskustelua, miten aikuisen kuuluu uida? Niinan ongelma herättää Anssin sisäisen terapeutin, vaan johtaako tämä terapia mihinkään ratkaisuun?
Keskiviikkona tehtiin kung fu -liikkeitä ja henkisiä lämpöpanssareita, mutta minkälaisia mielitekoja ne saivat aikaan? Mistä Anssi tunsi taas piston sydämessään ja miksi Niina joutui pitämään nenästään kiinni? Entä mitä kaikkea pakastimesta voikaan löytyä?
Uimahallietiketin läpsyttelykulttuuri nahkapiiskoineen nousi esille, mutta vielä sitäkin enemmän mietitytti Anssin uimassa käymättömyyden syy. Tiistai toi tullessaan myös isoja pieniä tekoja sekä pohdiskelua lasten.. vai sittenkin vanhempien leluista? Mikä äänimatka muuten kuvasi tätä päivää parhaiten?
Tämä lista voi tuoda muistoja mieleen.
Muun muassa Hobby Hall -verkkokauppa on vetänyt tuotteen pois myynnistä.
Artistia seuraa Instagramissa yli 60 000 ihmistä.
Tukes löysi suomalaisten suosimista halpisverkkokauppojen tuotteista todella räikeitä turvallisuuspuutteita.
Kuuntelijan kysymys lasten leikkien siivoamisesta sai Niinan tekemään pienimuotoisen paljastuksen.
Suomessakin myydyt Hot Wheels- ja Matchbox -autot voivat olla varsinaisia aarteita.
Trudy Serres on tuonut hymyn yhteensä 30 lapsen kasvoille antaessaan heille uniikin lahjan.
Twinkle-koiran saamat pennut menehtyivät heti syntymänsä jälkeen, ja tämän jälkeen koira on saanut lohdutusta pehmoleluista.
Joululahjatoiveet ovat muuttuneet vuosikymmenien aikana runsaasti teknologisempaan suuntaan. Joskus vielä PEZ-namuannostelijat riittivät pitämään muksun tyytyväisenä.
Yksi pehmo saa roolin Suomessa kuvattavasta elokuvasta, kerrotaan Helsingin Sanomissa.