Rosanna Kulju kertoo uusimmassa GRL GANG -podcastin jaksossa viiden naisen koskettavan tarinan, joista yksi on hänen omansa.
Vapaaehtoisesti lapseton pariskunta piti naapureita itsekkäinä, koska eivät huomioineet lapsesta aiheutunutta melua.
Moni tavallinen sanamuoto tai teko voi tuntua lapsettomasta pahalta.
Naisten suuri unelma toteutui lopulta.
Saara eli Sara Forsberg antoi seuraajiensa kysyä häneltä, mitä tahansa.
Toimittaja-kirjailija Heini Maksimainen kirjoitti teoksen, jossa hän tutki vapaaehtoisesti lapsettomia ja yleisiä ennakkoluuloja.
Tahaton lapsettomuus voi tuntua maailmanlopulta. Luovutettujen sukusolujen avulla toisen ihmisen suurin unelma saattaa toteutua. Noora Kuusisto kertoo kokemuksensa munasolujen luovuttamisesta.
Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen menevät tällä viikolla ensikertaa lapsettomuusklinikalle.
Niinan ja Anssin työkaveri Janita ei tahdo lapsia. Radio Novan iltapäivälähetyksessä kuultiin, mikä saa naisen valitsemaan lapsettomuuden.
Ensitreffit alttarilla -sarjasta tuttu Pia kertoo nauttivansa puolisonsa kanssa lapsettomasta elämästä.
Ruotsissa tehdyssä tutkimuksessa kerrotaan, että muun muassa äidit elävät keskimäärin 1,5 vuotta pidempään kuin lapsettomat naiset.
Ihmisillä on voimakkaita ennakkoluuloja vapaaehtoista lapsettomuutta kohtaan, selviää tuoreesta tutkimuksesta.
Vuonna 2016 ei voida olettaa, että naisen suurin tavoite olisi jatkaa sukua. Tätä mieltä on Anjali Saleen, jonka blogikirjoitus leviää netissä.
Minna Kuukka ja Ile Jokinen puhuivat perjantaina lähetyksessä perheistä ja lapsista. Studioon saapui lukuisia viestejä kuuntelijoilta, joista yksi kosketti erityisesti. Vaikka vanhemmuutta ja lapsia pidetään useasti itsestäänselvyytenä, ei se sitä ole jokaiselle.