Naapuri löysi Jaken keittiön lattialta. Ja onneksi niin, sillä muuten Jake saattaisi olla kuollut.
Suuresta tutkimuksesta selvisi, että jos syöt runsaasti ibuprofeenia viikon ajan, nousee riskisi sydänkohtaukseen merkittävästi.
Osittaisen, mutta pysyvän kuulonmenetyksen riski kohosi selvästi naisilla, jotka söivät säännöllisesti särkylääkkeitä vuosien ajan.
Tutkimuksen mukaan monien särkylääkkeiden sisältämä parasetamoli vaikuttaa tunne-elämään negatiivisesti.
Martin Shkkreli, mies joka nosti AIDS-lääkkeen hinnan pilviin ja joka tunnetaan ”Amerikan vihatuimpana miehenä” on Tinderissä. Kun Eve Peyser sai hänet matchikseen kyseisessä deittipalvelussa, halusi hän keskutella kohusta tämän kanssaan. 
Perussuomalaisten kansanedustajat Johanna Jurva ja Ari Jalonen järjestivät eduskunnassa seminaarin vaihtoehtoishoidoista. Enbuske & Linnanahde Crew selvitti tarkemmin, mistä on kysymys. Mitä hoidetaan vaihtoehtohoidoilla?
Tutkijat ovat löytäneet ihmisen kehosta aineen, joka vaikuttaa vuorokausirytmiin ja jonka avulla on mahdollista hidastaa biologista kelloa.
Hoivakodissa asuvien vanhusten lääkkeistä huomattava osa voi olla turhia tai jopa haitallisia, kirjoittaa Turun Sanomat.
Moni huumeiden ja lääkkeiden vaikutuksen alaisena ajava autoilija ei paljastu poliisin ratsiassa Suomessa.
Joka viides iäkäs suomalainen altistuu lääkkeiden merkittäville yhteisvaikutuksille.
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson kannattaa seksuaalirikollisten lääkekastraatiota.
Tuberkuloositapaukset ovat vähentyneet meillä Suomessa viime vuosina, osakiitos kuuluu saatavilla olevalle tehokkaalle lääkehoidolle.