- Meidän täytyy siirtyä ”yksi lääke ja yksi annos sopii kaikille” -ajattelumallista henkilökohtaisempaan lähestymistapaan, Liverpoolin yliopiston professori Munir Pirmohamed toteaa.
Niinan auto on kokenut taas vähän kovia, mutta voiko sillä kuitenkin vielä ajaa..? Millainen on huono toiminta? Olisiko aika suunnitella jo joulua ja tehdä joulukoristeita?
Naapuri löysi Jaken keittiön lattialta. Ja onneksi niin, sillä muuten Jake saattaisi olla kuollut.
Jos päänsärky iskee, voi apu löytyä muualtakin kuin pilleripurkista.
Erilaiset flunssat ja vilustumiset ovat valitettavan tuttuja monelle tähän vuodenaikaan.
Niinan pöydällä pyörinyt lääkepurkki sisälsi ihan muuta kuin etiketti antoi ymmärtää - seurauksena koominen tapahtumaketju.
Kokemuksen kautta puhuva Karl-Anthony Towns toivoo aineen käyttövapautta.
Lähenevän talven myötä yhä useampi suomalainen on saanut riesakseen erilaiset bakteeritaudit ja niihin lääkärin määräyksestä antibioottikuurin. Mutta mitä antibioottikuurin aikana on hyvä muistaa?
Suuresta tutkimuksesta selvisi, että jos syöt runsaasti ibuprofeenia viikon ajan, nousee riskisi sydänkohtaukseen merkittävästi.
Tutkijoiden mukaan seuraava askel olisi kehittää toimiva särkylääke olutta hyödyntäen.
Kaikille niille, jotka eivät erityisemmin rakasta liikuntaa, mutta haluavat pitää itsestään huolta, voi olla pian tarjolla hämmentävän helppo ratkaisu.
Poliisi kehottaa vanhempia tarkkailemaan nuorten touhuja.
Osittaisen, mutta pysyvän kuulonmenetyksen riski kohosi selvästi naisilla, jotka söivät säännöllisesti särkylääkkeitä vuosien ajan.
Tutkimuksen mukaan monien särkylääkkeiden sisältämä parasetamoli vaikuttaa tunne-elämään negatiivisesti.
Martin Shkkreli, mies joka nosti AIDS-lääkkeen hinnan pilviin ja joka tunnetaan ”Amerikan vihatuimpana miehenä” on Tinderissä. Kun Eve Peyser sai hänet matchikseen kyseisessä deittipalvelussa, halusi hän keskutella kohusta tämän kanssaan. 
Perussuomalaisten kansanedustajat Johanna Jurva ja Ari Jalonen järjestivät eduskunnassa seminaarin vaihtoehtoishoidoista. Enbuske & Linnanahde Crew selvitti tarkemmin, mistä on kysymys. Mitä hoidetaan vaihtoehtohoidoilla?