Tutkijat ovat selvittäneet sähkösavukkeiden vaikutuksia keuhkoihin.
Radio Novan Aamussa Kimmon perheenjäsen on rakastunut tulisesti Ylen puoli seitsemän ohjelman Mikko Kekäläiseen ja Minna taas on tänään ihan EVVK. Kimmon reissu eläinlääkäriin on saanut nurinkurisen jäänteen ja kuullaan erityisen hyviä uutisia kaikille naisille, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minnan ajatuksissa on kuninkaalliset Ruotsista ja Kimmo taas on mokannut edellisenä iltana. Minnaa hämmentaa suodatinpussit mutta mitkä ovatkaan ne asiat joita tuodaan esille kun kuullaan miltä paikkakunnalta olet? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on todella huolissaan kukkakaaleista ja Kimmolla on haasteita hammaslääkärin kanssa. Millaisia kuvia jätämmekään jälkikasvulle ja mitä pitäisi tehdä Presidentin syntymäpäivänä, kuuntele Iltapalat tästä!
Esko on saanut epäilyttävän yhteydenoton silmälääkäriltä ja se on saanut hänet Google-tohtoroimaan mahdollisia sairauksia. Kaverin puolesta kyselen -osiossa ystävien teettämälle ilmaistyölle halutaan stoppi. Mikä on sinun kotitaloutesi murheenkryyni, oma Olkiluoto 3? Entä mitkä asiat nolottavat suomalaisia? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Tänään on Radio Novan Aamun purnausvartti: Kimmo kertoo, mikä häntä ärsyttää hammaslääkärin ajanvarauksessa. Minna kysyy Kimmolta hänen top 3 viikonpäiväänsä. Miten Kimmon parransänki liittyy muukalaislegioonaan?
Minna kertoo lääkäripäivistä ja Kimmo kertoo hänen mielestään top 3 Suomen parasta kaupunkia. Tänä aamuna naurattaa tavutusvirheet, mikä ihmeen vatsapissa?
Radio Novan Päivässä purkitettiin erilaisia hajuja ja käytiin Elon Muskin innoittamana läpi kalleimpia ostoksia. Herra Pörrin sairastelut sekä siitä syntyneet lääkärilaskut olivat kuumia puheenaiheita. Tällä viikolla jälkikuuntelussa tarkistettiin missä se Tapiola oikeasti sijaitsee. Mukana myös koulupoliisi Merja Rasinkankaan haastattelu. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Mahtava marraskuu vetelee viimeisiään, mutta vielä ollaan studioon saatu houkuteltua mies suoraan etelä-pohjanmaan sydämmestä; Seinäjoelta. Tervetuloa HP!
Päänahan finnit johtuvat usein rasvoittumisesta ja iholle kertyneistä bakteereista.
Koiraa harkitessa kannattaa varautua myös yllättäviin kustannuksiin. Pahimmillaan edessä voi olla tuhansien eurojen lasku.
Viikon päätteeksi halailtiin lehmiä ja löydettiin jälleen uusi ominaisuus Niinan autosta. Mikä tapahtuma sai Niinan kauhun valtaan? Entä mitkä puolison tavat ärsyttävät?
Viikko käynnistyi alueellisten toppahoususuositusten uusilla ohjeilla. Minkä värinen on sinapinkeltainen? Ja millaisen rakkauslaulun saisikaan pyykkietikasta ja pekonista?
TikTokissa julkaistua ohjevideota on katsottu jo yli kuusi miljoonaa kertaa.
Kuorinnan voi tehdä tarpeen mukaan 2-3 kertaa viikossa.
Ihon hyvinvointi koostuu pienistä ja arkisista teoista, joilla ajan kuluessa on kuitenkin suuret vaikutukset.