Iltapäivässä riitti paljon puhetta ruuista, josta luonnollinen jatkumo kulkee vessaan. Lisäksi ihmetytti Facebook-kirppareiden myyjät. Mutta mitä vastasi lihapiirakka-asiantuntija?
Netflixin uusi tempaus jakaa studion mielipiteet rajusti kahtia, ja Anssi toivoisikin myös WhatsAppin lähtevän mukaan pikakelailuun. Entä mitä jos kuuntelijat omistaisivat Radio Novan?? Muummuassa tällaisia aiheita käsiteltiin tänään studiossa.
Vaatteiden kohdalla on hyvä pohtia tarkkaan esimerkiksi sitä, kuinka hyvin se sopii yhteen jo omistamiesi vaatekappaleiden kanssa.
Erikoismuki pisti liikettä suomalaisten niveliin. Muki on myyty monessa paikassa loppuun ennätysajassa.
Esimerkiksi pyöräilykypärä ja kengät ovat asioita, jotka tulis mieluiten hankkia uutena.
Lauren Williams ei voinut uskoa silmiään.
Kirpputorilla ja nettikirppiksillä pätee usein samat säännöt.
Suosikkivaatteista saatetaan maksaa kirpputorilla saman verran kuin kaupassakin.
Esimerkiksi pehmolelujen tai kenkien ostaminen käytettynä ei kannata.
Radio Novan Iltapäivässä ihmeteltiin, miten kaatopaikalle suuntaavilla tavaroilla voi tienata yllättävänkin ison summan rahaa.
Netin parhaimmaksi pukeutujaksi äänestetty Joseph Knowles käyttää vaatteisiinsa viikossa noin 37 euroa.
Turhien tavaroiden myyminen nettikirpputoreilla ei ole enää helppoa, sillä monet potentiaaliset ostajat hukuttavat myyjän kysymystulvan alle.
Eräällä suositulla Facebook-kirpputorilla on viime päivinä kohistu 11-vuotiaan pojan ompelemista pehmopöllöistä. Sivuston ylläpitäjän mukaan toiminta rikkoi ryhmän sääntöjä ja pojan ja tämän perheenjäseniä erotettiin ryhmästä. Ainakin yksi sivuston käyttäjä on suhtautunut kohuun pilke silmäkulmassa. 
Länsinaapurimme pääkaupungin “Punavuori”, katu-uskottavan trendikäs Södermalm on pullollaan käytettyjen vaatteiden putiikkeja. Alueen kirpparit ovat tyylikkäitä, laadukkaita ja kieltämättä myös tyyriitä.