Kuva: AOP

Kolme kevään trendivaatetta, joita kannattaa ennemmin metsästää kirpputorilta

12.12.2020 13:15 - Henna Koste

Kirpputorikierroksella voit löytää kauden trendivaatteita, jotka ovat luultavasti myös persoonallisempia kuin ketjuliikkeessä.

Joulun jälkeen vaatekauppojen hyllyt täyttyvät kevään uutuuksista. Koska monet tutut trendit tekevät taas paluun, voi monia ajankohtaisia vaatteita löytää yhtä hyvin myös käytettynä. Kirpputoreja suosiessa säästät paitsi rahaa ja teet vihreän valinnan, löydät myös taatusti persoonallisemman trendivaatteen, jota ei ole jokaisella vastaantulijalla. 

Poimimme kolme kevään trendiä, joita kannattaa etsiä käytettynä. 

Kukkamekko

Kukkakuosit eivät mene koskaan pois muodista, mutta etenkin kevätmallistoissa niitä näkyy ilahduttavan paljon. Täydellisiä vintagehenkisiä kukkamekkoja voi löytää mainiosti myös second hand -liikkeistä. 

Barli Asmara (kuva: AOP)

Erdem. (kuva: AOP)

Lepattavat lahkeet

Leveälahkeiset skarpit housut näyttävät hyvältä niin tyköistuvan kuin väljänkin yläosan parina. Kauden trendipöksyjä ja niihin mätsääviä bleisereitä voi hyvin löytää kirpputoreilta. Laadukkaat materiaalit kestävät käyttäjältä toiselle, kun niitä hoidetaan asianmukaisesti. 

Fendi. (kuva: AOP)

Läpikuultavaa

Kun talven jälkeen on aika luopua paksuista kerroksista, antaa kevään iso trendi oivan vastapainon. Läpikuultavat materiaalit näkyvät nyt kaikissa vaatekappaleissa. Takavuosinakin villinneen tyylin avaimet voivat hyvinkin roikkua kirppisrekissä. 

Dior. (kuva: AOP)

Lue myös: Voiko muotijätti olla vastuullinen? Zalandon poikkeuksellinen mallisto antaa lupauksen

Kilpailut

Uusimmat