Radio Novan Illan Tähtivieraana oli Aikokoneestakin tuttu laulaja Sani. Sanilta ilmestyi juuri uusi "Kaunis"-kappale ja hän avaa tarinoita kappaleen takaa. Tarkkasilmäiset voivat bongata Sanin myös suositusta "Rantabaari"-ohjelmasta ja haastattelussa artisti paljastaa hämmentävän salaisuuden vuosien takaa keikalta. Kuuntele haastattelu tästä!
Sannin Hartwall Arenan konsertti on perjantaina 5.10.2018.
Entinen Kymppitonni-juontaja kertoo avoimesti tunteitaan siitä, kun ohjelma päätettiin lopettaa 15 vuoden ja yli 1000 jakson jälkeen.
Riitta Väisäsen ja Pertti "Spede" Pasasen suhde kesti toistakymmentä vuotta. Riitta kertoo, että säilyttää vielä tänäkin päivänä hyvän ystävänsä puhelinnumeroa puhelimessaan.
Heidi Sohlberg kertoo Kaunis elämä -ohjelmassa syöpätaistelustaan.
Lola Odusogan mukaan kaikki Miss Suomi -kilpailijat stailataan kopioiksi toisistaan, vaikka sama tyyli ei sovi kaikille.
Missikaunotar Lotta Näkyvä on puhunut paniikkikohtauksistaan avoimesti. Moni on kiitellyt rohkeudesta, mutta kaikkia se ei ole miellyttänyt.
Vuosittain julkaistavan listauksen mukaan tällä hetkellä filippiiniläisamerikkalaisella Liza Soberanolla on maailman kauneimmat kasvot.
Misseys oli Riitta Väisäsen ponnahduslauta viihdealalle.
Artisti on julkistanut kaksi uutta keikkaa keväälle.
Tuomas Enbuske tunnetaan karaoken ystävänä ja levylaulajana. Tulkinnoissaan mies ei turvaudu erikoisefekteihin, sillä laulut sujuvat mukavasti. Silti herää mielenkiinto kokeilla lauluun pienet Auto-tunetukset.