Kuva: AOP

Kauneimmat julkkisnaisten kasvot listattiin - kärkisijoilla yllättäviä nimiä

28.12.2017 19:45 - Iiro Myllymäki

Vuosittain julkaistavan listauksen mukaan tällä hetkellä filippiiniläisamerikkalaisella Liza Soberanolla on maailman kauneimmat kasvot.

Vuoden 2017 kauneimmat kasvot on nyt valittu. Elokuvakriitikko TC Candlerin perustama Independent Critics List -listaus on jo vuodesta 1990 lähtien valinnut vuosittain kauneimmat julkkisnaisten kasvot, ja nyt tämän vuoden top 100 on julkistettu.

Huomionarvoista on, että listaa laatiessa huomioidaan naisjulkkiksia kaikkialta maailmasta. Näin ollen listalta löytyy monia julkisuudenhenkilöitä, jotka eivät ole länsimaalaisille ihmisille tuttuja. Tämänvuotisen listauksen kärkisijat osoittavat tämän.

Ykkösenä on nimittäin filippiiniläisamerikkalainen näyttelijä Liza Soberano. Kakkossijalla on ranskalainen malli Thylane Blondeau ja kolmosena taiwanilainen laulaja Chou Tzu-yu.

Liza Soberano (kuva: Youtube)

Thylane Blondeau (kuva: AOP)

Chou Tzu-yu (kuva: Youtube)

Sadan kauneimman kasvon joukossa on toki monia tuttuja naamoja. Esimerkiksi näyttelijä Emma Watson on sijalla 14, ja Game of Thrones -tähti Emilia Clarke sijalla 26. Alla olevalta videolta voit katsoa koko top 100:n.

TC Candlerin luotsaama valitsijaryhmä on valinnut myös vuoden komeimmat mieskasvot. Ykkössijalle pääsi korealainen laulaja Kim Tae-Hyung, ja toiselle sijalle näyttelijätähti Jason Momoa. Katso koko sadan kärki alla olevalta videolta:

Lue myös: Nainen, jolla on käytännössä maailman kauneimmat kasvot - oletko samaa mieltä?

Lähde: LADbible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat