Kaks nolla kaks yks on täällä ja paluu arkeen on heti aiheuttanut ongelmia -samoin kuin Niina Backmanin auto... Inttiajan helppous jakaa mielipiteitä, joten olisiko Suomen armeijan Mental force -joukko-osastolle käyttöä? Entä syökö joku siis vielä jouluruokaa?
Radio Novan Aamussa käydään läpi konvehteja ja Aki on kävellyt taas tv:n ohi salkkareiden aikaan. Minna tuo peliin vinkit, siis monopoli - peliin ja parta - Markus tuo pöytään ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Aina ei tarvitse seurata perinteitä orjallisesti.
Radio Novan Aamussa Minna tuo yllärit Akille ja parta-Markukselle. Akin kotona on ollut vähän kireämpi tunnelma ja Minna miettii rokottamista, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna ja parta-Markus ovat huolissaan Akista. Joululauluista puhuminen toi viestivyöryn studioon ja onhan mukana myös vain vantaan uutiset, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa tuottaja parta - Markus on saanut postia kuulijalta ja Minna miettii paikkakuntien tapaamispaikkoja. Akin mielenpäällä on farssi ja myös jouluruuat aiheuttavat keskustelua, kuuntele parhaat palat tästä!
Lipeäkala ja laatikot -siinäpä vasta kuuntelijan jouludilemma. Anssin uusi joulutraditio puhuttaa, samoin Niinan Egyptin matkan tapahtumat. Mutta mitä shokeeraavaa tapahtui jouluhittien hautausmaalla?
Huippukokki Kari Aihinen on perinteiden ystävä.
Niinan pikkusiskon kinkkumoka pisti Niinan joulumielen koetukselle.
Eri maissa syötävien jouluruokien erilaisuus hämmästyttää.
Brittitubettaja Dave Cad on päässyt maistelemaan suomalaisia jouluruokia suomalaisen tyttöystävänsä kanssa.
Esimerkiksi kananmunat pilaantuvat helposti.
Aina ei tarvitse seurata perinteitä orjallisesti.
Suomalaiset kahmivat jouluksi varastot täyteen ruokaa. Kylmälaitteet ovatkin kovalla koetuksella, kun paikat pursuavat ruokia. Kuinka saada kaikki säilymään joulun yli?