Homovihamielisyys vaihtui avoimeen yhteisöllisyyteen, kun Alexander koki elämänsä ensimmäisen Pride-tapahtuman Helsingissä.
Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ja kulttuuria juhlittiin Pride-viikonloppuna ympäri maailmaa.
Vuoden 2015 Mr. Gay Finland on valittu 25. kesäkuuta. Hän on 26-vuotias parturi Aku Raita.  
Suomen fiksuin ja komein homo valitaan jo kuudennen kerran Helsingissä tänään 25. kesäkuuta. Tuomaristossa on mukana tuttuja persoonia, kuten Salatut elämät -sarjan tähtinäyttelijä.
Miss Gay Finland 2015 voittaja on Catariina Salo.
Miss Gay Finland 2015 -kilpailu pidetään Helsingissä ravintola dtm:ssä 24.6.2015 Helsinki Pride -viikolla.
Suomen fiksuin ja komein homo valitaan jo kuudennen kerran Helsingissä 25. kesäkuuta. Tuomaristossa on mukana tuttuja persoonia, kuten Salatut elämät -sarjan tähtinäyttelijä. 
Radio NRJ jatkaa Helsinki Pride -teemaviikon pääyhteistyökumppanina. Helsinki Pride Puistojuhla toteutetaan suurempana kuin koskaan Helsingin Kaivopuistossa 27.6.
Raitiovaunut 2, 3, 4, 7A ja 7B ja bussit 14, 18, 20 ja 24 ajavat poikkeusreittejä lauantaina 28.6. noin klo 12.45–13.45 Helsinki Pride -kulkueen vuoksi.
Helsinki Pride 2014 -viikkoa vietetään Helsingissä kuluvalla viikolla. Nuorten Pride-kummi Krista Siegfrids kannustaa kaikkia kohtaamaan rakkauden sen kaikissa muodoissa. Tuoreet uutiset tasa-arvoisen avioliittolain (aloite) hylkäämisestä lakivaliokunnassa saivat Kristan pettymään päättäjiin.
Helsinki Priden tapahtumatuottaja ja Tahdon2013-liikkeen aktiivi Senni Moilanen oli Sari Seppälän aamun vieras Novassa. Vaikka keskiviikkoaamuinen tasa-arvolakipäätös oli naiselle pettymys, löytyi iloittavaa käynnissä olevan tasa-arvoviikon Helsinki Pridesta.
Helsinki Pride huipentui lauantaina 30.6. järjestettävään Pride-kulkueeseen. Suomen suurimpaan, iloisimpaan ja näyttävimpään mielenilmauskulkueeseen odotetaan tänä vuonna jopa 10 000 osallistujaa.
Helsinki Pride järjestetään 25.6-1.7.2012. Helsinki Priden teemana vuonna 2012 on Tila.
Sunnuntaina 3.7 päättyneen Helsinki Priden suosio ylitti tapahtuman järjestäneen Helsingin seudun Seta ry:n odotukset.
Helsingin seudun Seta ry järjesti lauantaina 2.7.2011 Helsinki Pride -kulkueen.
Suomen homomiesten keulakuva valitaan ja kruunataan ravintola Helsingissä järjestettävässä finaalissa tänään.