Radio Novan syksyn ohjelmisto starttaa maanantaina 13.8. Tuttuun tapaan lähetys alkaa arkisin klo 6.00 ja jatkuu myöhäisiltaan. Viikonloppuisin (la & su) aloitamme klo 9.00. Kurkista lisää syksyyn!
Radio Novan Loma-Laitinen piipahti sunnuntaina Porissa Kansainvälisessä kaikkien rotujen koiranäyttelyssä. Nelijalkaiset ystävät tekivät mieheen suuren vaikutuksen ulkonäöllään ja luonteillaan.
Radio Novan Loma-Laitinen pääsi käymään sunnuntaina 29.7 erikoisessa paikassa, sillä mies kutsuttiin puhaltamaan lasia Humppilan lasitehtaaseen, jossa toimii lasistudio Bianco Blu.
Erikoismies Laitinen tallensi kameralle mielenkiintoisen sääilmiön keskellä "kauneinta" kesää.
Loma-Laitinen pääsi kokonaan toisenlaiseen kesäjuhlaan, kun mies suuntasi Lahteen värikkääseen Desucon -tapahtumaan.
Radio Novan Erikoismies Laitinen on kesällä Loma-Laitinen. Mies reissaa kesän aikana ympäri Suomea eri tapahtumissa ja raportoi niistä taajuudella.
Radio Novan Erikoismies Laitinen tapasi Leijonaemojen toiminnanjohtajan Janet Grundströmin, jonka pieni Samu-poika on sairastanut vakavasti koko pienen elämänsä ajan. Suomessa lapsi pääsee nopeasti hyvään ja ammattimaiseen hoitoon, mutta hoitotilat lastensairaalassa Helsingissä ovat hirvittävässä kunnossa.
Kansallisarkisto johtaa arkistolaitoksen toimintaa. Se ohjaa valtion keskushallinnon arkistotointa sekä toimii valtakunnallisena keskusvirastona ja toimialansa tutkimus- ja kehittämiskeskuksena. Paikkaa lähti ihmettelemään Erikoismies Laitinen.
Radio Novan Erikoismies Laitinen paneutui tänään arkaan ja taaatusti mielipiteitä jakavaan aiheeseen. Kuuntele ja mieti.
Radio Novan Erikoismies Laitinen lähti kokeilemaan yhtä kuningaslajia, amerikkalaista jalkapalloa. Kuuntele raportti ja tsekkaa myös video!
Suomalaiset rakastavat kahvia, varsinkin aamuisin. Kahvin saloihin lähti perehtymään Radio Novan Erikoismies Laitinen. Tähän paras paikka oli aito, perinteinen kahvila.
Erikoismies Laitinen meni metsään ja korpeen selvittämään, miten nykyihminen selviää maastossa.
Radio Novan Erikoismies Laitinen vieraili Afganistanissa viikon ajan Suomen suurlähetystön vieraana.
Radio Novan Erikoismies Laitinentodisti pommituksia aivan vierestä varhain aamulla. Laitinen on parhaillaan Kabulissa Suomen suurlähetystön vieraana.
Erikoismies Laitinen jututti Kansallisena Veteraanipäivänä 27.4 Finnairilta eläkkeellä olevaa Kalevi Rönnqvistia, joka on toiminut jo 20-vuotta järjestetyn " rosvopaistia veteraaneille" -tapahtuman koordinaattorina.
Youtubessa on jo vuosien ajan ollut nähtävillä erilaisia videoita, millä saa veden jäätymään sekunneissa, käyttäen vain minimaalisia apuvälineitä.