40 000 sotiemme veteraania tarvitsevat apuamme - tässä yksi auttajista!

27.04.2012 11:15 -

Erikoismies Laitinen jututti Kansallisena Veteraanipäivänä 27.4 Finnairilta eläkkeellä olevaa Kalevi Rönnqvistia, joka on toiminut jo 20-vuotta järjestetyn " rosvopaistia veteraaneille" -tapahtuman koordinaattorina.

Finnairin lentävän henkilökunnan jo lähes 20 vuotta järjestämiä tilaisuuksia pyritään jatkamaan, vaikka Finnair yhtiönä irtaantui sponsoroinnista.

Rosvopaistitilaisuuksia järjestetään tulevaisuudessakin ja ainakin niin pitkään kun itse veteraanit pääsevät paikalle, vakuuttaa tapahtumaa alusta saakka vetänyt lentopurseri Kalevi Rönnqvist.

Kuuntele lisää hienosta toiminnasta:



Tue veteraaneja täällä!

Sotiemme Veteraaneja on elossa 45 000. Heistä sotainvalideja on noin 7 000. Sotiemme Veteraanit ovat keski-iältään 88-vuotiaita kunniakansalaisia. Tuen tarve kasvaa, sillä veteraanien kunto heikkenee.

Veteraanipäivää on vietetty vuodesta 1987. Espoon kaupunki järjestää vuoden 2012 Kansallisen veteraanipäivän valtakunnallisen päätapahtuman 26.-27.4.

Varsinainen juhlapäivä on perjantaina 27.4. alkaen lipunnostolla ja päättyen valtakunnalliseen pääjuhlaan. Espoon tilaisuudet ovat avoimia kaikille kansalaisille. Tervetulleita ovat sotiemme veteraanit ja heidän omaisensa sekä kaikki muutkin kansalaiset. Erityisesti odotetaan nuorten huomioimista päivän viettoa valmisteltaessa.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat