Erikoismies Laitinen ja Salkkaritähti Mikko Parikka kohtasivat - lajina jenkkifutis!

16.05.2012 08:36 -

Radio Novan Erikoismies Laitinen lähti kokeilemaan yhtä kuningaslajia, amerikkalaista jalkapalloa. Kuuntele raportti ja tsekkaa myös video!

LAJISTA
Amerikkalainen jalkapallo saattaa alkuun vaikuttaa sekavalta ja vaikeaselkoiselta. Peli on kuitenkin pohjimmiltaan yksinkertainen ja looginen, ja kun perusteet ovat hallussa on pelin katsominen hauskaa ja mukaansa tempaavaa.

Molemmilla joukkueilla on kentällä 11 pelaajaa. Toinen joukkue, se jolla on pallo hallussaan, on nimeltään hyökkäys ja toinen joukkue vastaavasti puolustus. Hyökkäyksen tehtävänä on kuljettaa pallo heittäen tai juosten vastustajan maalialueelle, ja puolustuksen tehtävänä on tietysti estää hyökkäystä. Joukkueet vaihtavat näitä rooleja useaan kertaan pelin aikana, ja se joka pelin lopussa on kerännyt eniten pisteitä, voittaa ottelun.

LAITINEN JA JENKKIFUTIS
Erikoismies Laitinen marssi testaamaan lajia Vantaan TAFT ry. hoiviin, joka nousi juuri takaisin Vaahteraliigaan. Laitista lajiin perehdytti monille tuttu mies Mikko Parikka, joka muistetaan lisäksi Salatut elämät -sarjasta.

Kuuntele Erikoismies Laitisen raportti:



Miten Erikoismies Laitisella sujui? KATSO VIDEO TÄÄLLÄ

Kiinnostaako laji? TAFTIN verkkosivuille pääset TÄSTÄ

Miten Erikoismies Laitisella sujui? KATSO VIDEO TÄÄLLÄ

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat