Reynolds omistaa osan Mint Mobile -nimisestä yrityksestä, joka on nyt myyty 1,35 miljardilla dollarilla.
Kimmo on fossiili ja tallentaa vieläkin ohjelmia televisiosta mm. 28 jaksoa Australian rajalla. Markus esittelee bisnesideansa ja Minna pohtii, saako kukaan ikinä hyvää passikuvaa. Miksi Kimmo oli vielä eilen vakaassa parisuhteessa?
Radio Novan Aamussa jatketaan Aleksanteri Juuren saagaa ja mietitään syksyn kaupallistamista. Horoskoopit aiheuttavat keskustelua ja ollaan ihan fiiliksissä! Kuuntele jälki-istunto tästä!
On koko jengi koossa taas! Maaliskuu aloitettiin poikkeusolojen poikkeuslupauksilla sekä oman paikkakunnan arjen sankareiden ilmiantamisella. Mutta millaisella idealla Niina asteli Leijonan luolaan?
Siirtyminen etätöihin ja -opiskeluun kiihdytti esimerkiksi tietokone- ja tablettilaitekauppaa
Novan Aamussa perehdytään ihmisen anatomiaan ja koulujen avautumiseen. Minnasta on tullut sosiaalisen median influensser ja Akista kiireinen bisnesmies.
Muun muassa Netflix ja Viaplay ovat saaneet nyt uuden kilpailijan.
Trendin selittää muun muassa halu tarkkailla omaa hyvinvointiaan.
Moomin Move -sovellus voitti kategorian Paras ajanvietepalvelu.
Taiteilija kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa kyllästyneensä levybisneksessä vallitsevaan laskelmointiin.
Nokian terveysliiketoiminntayksikön myymä verenpainemittari, Nokia BPM+, ei välttämättä toimi kaikilla käyttäjillä oikein.
iOS 12:n tuoma Ruutuaika voi johtaa puhelimen käytön vähentämiseen, kun eri sovelluksissa käytetty aika tuodaan selkeästi esille.
Levytuottajan tehtävissä Ruuska etsi tähtiä suomalaiselle musiikkikentälle. Omassa levy-yhtiössä toimenkuva on laajentunut - hän luotsaa yritystään kansainvälisille vesille.
Model Pranksters -videoryhmä testasi tullaanko kadulla kaatuvaa auttamaan ja miten kaatuneen ulkonäkö siihen vaikuttaa. Kahden tunnin kokeen aikana ryhmä havaitsi, että kaatuneen pukumiehen avuksi riennettiin, pummin näköinen mies taas sai apua vain toiselta katujen mieheltä. 
AXR Music -levy-yhtiön tuotantopäälikkö Ile Vainio kertoi Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa, kuinka hän suhtautuu  musiikkibisnestä kritisoivan Anna Erikssonin syytöksiin.