Eläkkeelle jäänyt Marja Warghin arvonta antaa raittiin vaihtoehdon perjantaipullolle.
Radio Novan Aamussa selvitetään miten kävi lauantaisen lotto-arvonnan ja miten isänpäivää on vietetty. Studiossa pidetään myös pika-gallup joululaulujen alkamisesta ja millainen mies Joe Biden oikeasti on? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamu saa postipaketista hämmentäviä asioita ja jollain on ollut hermot koetuksessa. Käy ilmi että arpaonni ei yleensä suosi Minnaa joten tuottaja Parta-Markus pitää arpajaiset huikeilla palkinnoilla. Aki saa vinkkejä lehtipuhaltimista ja esittää tiimille myös erittäin henkilökohtaisen kysymyksen, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan kuuntelijoiden oli mahdollista kertoa omia lomakokemuksia ja matkavinkkejä nettisivujen Kilpailut-osiossa. Kaksi kyselyyn vastannutta palkittiin TUI:n tarjoamalla lomamatkalla. Kuuntele Radio Novan Aamun yllätyspuhelut voittajille.
Virpi osallistui Facebookissa käsilaukkuarvontaan. Seuraavaksi hän näki videon, josta kävi ilmi, että hän oli päässyt arvonnan finaaliin.
Oletko jakanut omalle aikajanallesi erittäin houkuttelevan matka-arvonnan? Niin on yli 55 000 muutakin suomalaista – ja todennäköisesti aivan turhaan. 
Tällä hetkellä Facebookissa leviää nopeasti arvonta, jossa tarjolla on houkutteleva setti erilaisia Muumimukeja. Arvonta on kuitenkin Facebookin sääntöjen vastainen ja koko sivusto voidaan poistaa, mikäli arvonta ilmiannetaan Facebookille. 
Juhli starojen keskellä Emma Gaalassa! Voita itsellesi ja ystävällesi VIP-liput Emma Gaalaan ja gaalan virallisille jatkoille majoituksen kera. Osallistu arvontaan äänestämällä vuoden 2014 parasta artistia tai yhtyettä ja parasta musiikkivideota.