Kuva: AOP

Virpi näki oman nimensä nettivideolta: "Meni aamukahvit väärään kurkkuun!"

28.11.2016 17:00 - Mikko Räsänen

Virpi osallistui Facebookissa käsilaukkuarvontaan. Seuraavaksi hän näki videon, josta kävi ilmi, että hän oli päässyt arvonnan finaaliin.

Tamperelainen Virpi Helmivirta liittyi helmikuussa Facebookin Onnenmaa-sivustolle, missä Suomen suuret radiokanavat ja nettisivustot järjestävät omia arpajaisiaan.

- Pari kaveria oli tykännyt Onnenmaasta. Sen takia sen huomasin ja ihan uteliaisuudesta lähdin ihmettelemään, että mikäs tämä tällainen on. Huomasin heti, että siellä oli alkanut kilpailu, missä oli palkintona hyvännäköinen käsilaukku, joten ajattelin, että pakkohan kisaan oli osallistua. 

Helmivirta myöntää, että suhtautui aika epäilevästi Facebook-kilpailuihin.

- En olisi uskonut, että näistä kisoista oikeasti voittaakin jotain, hän kertoo nauraen. 

Epäilyt alkoivat hälvetä, kun Onnenmaan Facebook-sivuilla julkaistiin video (katso täältä), missä kerrottiin neljän arvonnan finaaliin päässeen osallistujan nimi. Yksi nimistä oli Virpi Helmivirta. Arvonta oli pudotuspeli, missä Radio Novan Oku Luukkainen arpoi yksitellen nimiä pois arvonnasta niin, että viimeiseksi jäävä nimi voittaa Karl Lagerfeldin merkkilaukun. Luukkainen arpoi nimiä yksitellen. Viimeisenä jäljelle jäi lappu, jossa luki Virpi Helmivirta.

- Olihan se järkytys jo päästä siihen top4-joukkoon. Katsoin sitten videolta, miten oma nimeni jäi viimeiseksi. Siinä meni aamukahvit väärään kurkkuun. 

- Ensimmäisenä piti laittaa viesti kaverille "Mää voitin FB-arvonnassa! Voiko näistä muka voittaa oikeasti?", Helmivirta kertoo.

Loputkin epäilykset haihtuivat pari viikkoa myöhemmin, kun tampereelle saapui paketti, jossa oli Lagerfeldin laukku. 

- Tämä on niin kallis laukku, että uskaltaakohan sitä käyttääkään. Ihan peruslaukkuna en viitsi käyttää, mutta pakko sitä johonkin on päästä ulkoiluttamaan, Virpi kertoo. 

Virpi on uuden käsilaukun onnellinen omistaja. (kuva: Virpi Helmivirta)

Onnenmaa on tunnettujen radiokanavien ja nettimedioiden yhteinen kilpailusivusto, missä järjestetään erilaisia kilpailuja. Kaikki kisat ovat maksuttomia, mutta niissä on hyvät palkinnot. Liity Onnenmaahan osoitteessa https://www.facebook.com/onnenmaakilpailut/ 

Lue myös: Tiina mietti, ovatko Facebook-kisat huijausta - sitten kohdalle osui päävoitto!

Lue myös: Janika voitti Facebook-kilpailussa: "Huusin niin, että lapset säikähtivät"

Kilpailut

Uusimmat