Elokuva saa Suomessa ensi-iltansa syyskuussa.
Anna Erikssonin kommentit kollegoistaan ja Suomen taidekentästä ovat synnyttäneet kohua
Taiteilija kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa kyllästyneensä levybisneksessä vallitsevaan laskelmointiin.
Anna Eriksson haluaa osoittaa, että nainen voi olla elokuvassa alasti olematta samalla miehisen, esineellistävän katseen kohteena. Alastonkohtausten kuvaaminen osoittautui rankaksi kokemukseksi.
Anna Erikssonin mielestä aika on ajanut hänen tietyistä kappaleistaan ohi.
Suomen suosituimpiin naislaulajiin kuuluva Anna Eriksson heittää festivaalikeikkoja kuuden vuoden tauon jälkeen.
Hallelujah-kappaleen remix-versiolla kunnioitetaan edesmenneen Leonard Cohenin muistoa.
Joulualbumilla on sekä kotimaisia joululauluja että ulkomaisia lainoja. Artistin luonnehdinnan mukaan levy on kuitenkin ehkä enemmän hengellinen kuin jouluinen. 
Radio Novan Konttori-ohjelma sai vieraakseen äitiyslomalta pikkuhiljaa paluuta tekevän Anna Erikssonin. Upeassa kunnossa oleva lauljatar valmistautuu julkaisemaan uransa kattavan live-kokoelman Annan vuodet. Syksyllä on luvassa samanniminen konserttikiertue.
Anna Eriksson tekee paluuta äitiysloman jälkeen. Laulajan uusi musiikkivideo ja single, Je Suis Malade / Teit Minusta Sairaan on julkaistu. Je Suis Malade on ranskalainen klassikko, mihin Eriksson teki suomenkielisen käännöksen Helsingin Juhlaviikkojen konserttia varten.
Esikoisensa pian synnyttävä Anna Eriksson on jo paljastanut tulevaisuuden suunnitelmiaan. Tähti nähdään loppuvuodesta kymmenen paikkakuntaa käsittävälla konserttikiertueella.
Tämänvuotisen Teosto-palkinnon saivat Anna Erikssonin sävellykset ja sanoitukset levyllä Mana, sekä Matthew Whittallin sävellys Dulcissima, clara, sonans.
AXR Music -levy-yhtiön tuotantopäälikkö Ile Vainio kertoi Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa, kuinka hän suhtautuu  musiikkibisnestä kritisoivan Anna Erikssonin syytöksiin.
Anna Eriksson avautuu Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen haastattelussa musiikkiteollisuuden raadollisuudesta. Enbuske & Linnanahde Crew miettii, onko tässä kyse menneisyyden häpeämisestä?
Anna Eriksson ja hänen aviomiehensä, valokuvaaja Matti Pyykkö saavat esikoisensa toukokuussa. Asian on vahvistanut laulajan veli ja manageri Antti Eriksson, uutisoi 7 päivää-lehti.
Anna Eriksson julkaisee MANA LIVE dvd:n viime keväänä Musiikkitalossa pidetystä konsertistaan.