Radio Novan Aamussa pohditaan, mihin kaikkeen teknologia antaa mahdollisuuksia. Minnan vhs-kasetti naurattaa, Aki päivittelee, mihin ihmiskunta on menossa ja Parta-Markus ei ruuasta kieltäydy! Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Eduskuntavaalit järjestetään Suomessa tänään sunnuntaina 19.4.2015. Ennakkoäänestys järjestettiin kotimaassa 8.-14.4.2015 ja ulkomailla 8.-11.4.2015.
Vuoden 2015 eduskuntavaaleissa kotimaan ennakkoäänestys toimitetaan 8.-14.4.2015. Jokaisessa kunnassa on vähintään yksi yleinen ennakkoäänestyspaikka, jossa voi äänestää kuka tahansa äänioikeutettu.
Radio Median järjestämässä RadioGaalassa palkitaan jälleen alan onnistujat. RadioGaalan yleisöäänestys on nyt auki – äänestä siis oma suosikkisi voittoon!
Supertähti Kylie Minogue (46) saapuu konsertoimaan Suomeen Pori Jazzeille heinäkuussa. Radio Nova tiedusteli kuuntelijoiltaan, mikä on heidän mielestään ollut paras vuosikymmen laulajalle, joka on tehnyt hittejä jo 80-luvulta lähtien.
Juhli starojen keskellä Emma Gaalassa! Voita itsellesi ja ystävällesi VIP-liput Emma Gaalaan ja gaalan virallisille jatkoille majoituksen kera. Osallistu arvontaan äänestämällä vuoden 2014 parasta artistia tai yhtyettä ja parasta musiikkivideota.
Tuhannet löytöeläimet Suomessa etsivät vuosittain uutta kotia. Monet Radio Novan kuuntelijoista ovatkin valinneet kodin tarjoamisen löytöeläimelle kasvattajalta ostetun eläimen sijaan. Järjestimme viime viikolla äänestyksen Suomen lutusimmasta löytöeläimestä ja voittaja on nyt selvillä! 
Tuhannet löytöeläimet Suomessa etsivät vuosittain uutta kotia. Monet Radio Novan kuuntelijoista ovatkin valinneet kodin tarjoamisen löytöeläimelle kasvattajalta ostetun eläimen sijaan. Kuka näistä on lutusin löytöeläin, rempsein rescue tai pussattavin pelastettu? 
Radio Nova kysyi kuuntelijoiltaan, kenen ”arjen sankarin” sosiaalisessa mediassa jaetut teot ja toimet tekivät suurimman vaikutuksen. Lähes puolet kaikista äänistä sai makkaraperunat vanhukselle ostanut Emma Kokkonen. 
Radio Nova listasi vuoden 2014 sosiaalisen median sankaritarinat. Oliko mielestäsi sosiaalisessa mediassa jaetun suurimman sankariteon takana kantasoluluovuttajaa kummipojalleen etsivä mies, makkaraperunat vanhukselle ostanut tyttö, kiusaamiseen linja-autossa puuttunut lukiolainen vai lounasseuraa vanhemmasta leidistä saava mies? 
Uudenvuodenaattoaamuun asti käynnissä olevassa nettiäänestyksessä haetaan vuoden kovinta kotimaista albumia. Poets Of The Fall ja Jonne Aaron ovat teinipopparin kintereillä.
Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 14. toukokuuta. Ennakkoäänestys kestää kotimaassa viikon, joten viimeinen ennakkoäänestyspäivä on tiistai 20. toukokuuta.
Laulajatar Adelesta on tullut todellinen homo-ikoni sen jälkeen, kun hänet äänestettiin ylivoimaisesti vuoden pop-artistiksi gayradiokanavan vuosittaisessa äänestyksessä.
Presidentinvaalien toisen kierroksen ennakkoäänestys oli viime vaaleja vilkkaampaa.
Presidenttiehdokas Pekka haavisto vieraili Radio Novassa Eppu Salmisen vieraana.
Suomalaiset äänestivät presidentinvaalien toiselle kierrokselle Sauli Niinistön (Kok.) sekä Pekka Haaviston (Vihr.)