Kuva: AOP / AOP

Stephen King hehkuttaa suomalaista Karppi-sarjaa - ylistää myös Pihla Viitalan ulkonäköä

09.12.2022 12:15 - Sanni Seppä

Kotimainen Karppi-sarja on suosittu myös ulkomailla.

Legendaarinen kauhukirjailija Stephen King, 75, on tunnustautunut suomalaisen Karppi-sarjan faniksi Twitterissä. Kirjailija on julkaissut asiasta Twitteriin päivityksen, eikä kirjoituksen yleisökään ole jäänyt aivan pieneksi, sillä Kingillä on Twitterissä seitsemän miljoonaa seuraajaa.

"Olen Karpin fani, mutta kuten Ben Vincent on huomauttanut - sinun kannattaisi seurata häntä, jos et jo tee niin - Sofia Karpista ei koskaan tule vuoden äitiä", King kirjoittaa.

Sarjan huomioiminen ei kuitenkaan jäänyt siihen, vaan tämän lisäksi King on intoutunut kehumaan myös sarjan tähtinäyttelijää Pihla Viitalaa, 40. Kingin twiittiin oli vastattu, ettei Viitalan hahmo vaikuta koskaan harjaavan hiuksiaan. Tämä ei kirjailijaa ole kuitenkaan harmittanut, vaan hän innostui päinvastoin hehkuttamaan suomalaisnäyttelijää. 

"Ha! Hän on niin kaunis, ettei hänen tarvitse", King kirjoittaa.

Voit katsoa julkaisun alta tai tästä.

Voit katsoa toisen julkaisun alta tai tästä.

Karppi-sarjan tapahtumat lähtevät ensimmäisellä kaudella käyntiin, kun leskeksi jäänyt rikosetsivä Sofia Karppi palaa työhönsä Helsingin poliisin murharyhmään. Karppi yrittää toipua miehensä kuolemasta ja saa samalla uuden työparin, nuoren Sakari Nurmen, jonka roolissa nähdään Lauri Tilkanen. Sarjasta on julkaistu kolme kautta ja se on myyty menestyksekkäästi Deadwind-nimellä maailmanlaajuiseen suoratoistopalvelu Netflixiin vuonna 2018. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun suomalainen sarja on saanut niin laajan jakelun ulkoiselta toimijalta.

Lue myös: Näyttelijä Pihla Viitalan, 37, nuoruuskuva hämmästyttää: "Näytät edelleen ihan samalta!"

Lue myös: Yle: Aku Louhimiehestä rankkoja syytöksiä - nöyryyttää näyttelijöitä sadistisesti, itkettää lapsia

Lue myös: Pihla Viitala sai Matti Nykästä koskevalla päivityksellään aikaan kohun - pyytää nyt anteeksi

Kilpailut

Uusimmat