Kuva: AOP

Ryan Reynolds kohtasi suuria haasteita joululeffan kuvauksissa - "Vaikeampaa kuin mikään, mitä olen tehnyt"

19.11.2022 12:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijätähti laulaa ja tanssii ensimmäistä kertaa elokuvaroolissa.

Muun muassa Deadpool-elokuvista tunnettu Ryan Reynolds, 46, nähdään Apple TV+:n uudessa Spirited-jouluelokuvassa. Näyttelijä kertoo Metro-julkaisulle kohdanneensa suuria haasteita elokuvan kuvauksissa. Laulaminen ja tanssiminen osoittautuivat kiperämmäksi tehtäväksi kuin toimintaelokuvien tappelukohtauksien kuvaaminen.

- Uskon, että pystyn painamaan mieleen monimutkaisen tappelukohtauksen koreografian nopeammin kuin suurin osa. Tanssikohtauksessa aloitan kuitenkin aivan nollasta, Reynolds sanoo.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Reynolds nähdään tanssimassa ja laulamassa elokuvassa.

- Se oli todella haastavaa. Liikuin aluksi hyvin hitaasti, enkä tainnut tulla juuri nopeammaksi loppua kohdenkaan. Onneksi kyseessä ei ollut live-esiintyminen. Laulaminen ja tanssiminen on paljon vaikeampaa kuin mikään, mitä olen elämässäni tehnyt, Reynolds muotoilee.

Ryan Reynolds näyttelee Spirited-elokuvassa yhdessä esikuvansa Will Ferrellin, 55, kanssa. Hän otti roolin vastaan, jotta pääsee näyttelemään Ferrellin rinnalla.

- Olen ihaillut ja rakastanut häntä koko urani ajan. On vaikea löytää toista, joka olisi vaikuttanut yhtä paljon modernin yhteiskunnan komedian tekemiseen, Reynolds kehuu.

Spirited-elokuvan trailerin voit katsoa alta.

Lue myös: Deadpool-näyttelijä kertoo Ryan Reynoldsin vihaavan häntä - 'En työskentele hänen kanssaan enää'

Lue myös: Ryan Reynolds vahvistaa, että Deadpool 3 -elokuva on tekeillä - Hugh Jackman palaa Marvel-maailmaan

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat