Kuva: AOP

Frendit-fanin ovimatto sai valtavan nettisuosion - nostaa kekseliäästi esiin sarjan ikuisuuskysymyksen

11.10.2022 18:15 - Iiro Myllymäki

Ovimatossa pyydetään postitoimitusten tuojia ottamaan kantaa kysymykseen Rossin ja Rachelin tauosta.

Frendit-fanin kekseliäs ovimatto on saanut paljon suosiota TikTokissa. Ovimatossa puhutellaan toimitusten tuojia, joiden tulee ottaa kantaa sarjan ehkä kiistanalaisimpaan kysymykseen, eli olivatko Ross ja Rachel tauolla.

”We were on a break” on yksi sarjan tunnetuimmista repliikeistä. Ross (David Schwimmer) sanoi kyseiset sanat on-off-kumppanilleen Rachelille (Jennifer Aniston). Rossin mielestä kaksikko oli suhteessaan tauolla silloin, kun hän päätyi sänkyyn toisen naisen kanssa. Rachel puolestaan oli eri mieltä ja piti tekoa pettämisenä. Kysymys siitä, oliko pari tauolla on jakanut Frendit-fanien mielipiteet aina jakson esittämisestä lähtien.

Frendit-fanin TikTok-videolla nähdään hänen ovimattonsa, jossa kysytään, olivatko Ross ja Rachel tauolla. Jos posti- tai ruokatoimituksen tuoja on sitä mieltä, että he olivat tauolla, hänen tulee jättää toimituksensa maton vasemmalle laidalle ”yes”-sanan kohdalle. Muussa tapauksessa toimitus tulee jättää maton oikealle laidalle.

- Tässä se on. Olen niin innoissani. En malta odottaa, että saan ensimmäisen toimitukseni, videon kuvaaja sanoo videolla.

Ensimmäisessä videossa nähdään, että toimituksen tuoja ei huomioi ovimattoa lainkaan vaan jättää paketit keskelle kuistia. Toisella kertaa oli parempi onni. Tällä videolla nähdään valvontakamerakuvassa toimituksen tuoja, joka päätyy jättämään paketin kyllä-sanan kohdalle. Video on kerännyt yli kahdeksan miljoonaa näyttökertaa ja tuhansittain kommentteja. Keskustelu kommenttikentässä on ollut kiivasta, ja monet tuntuvat näkevän asiassa monta puolta.

”He olivat tauolla, mutta se ei tarkoita, että pitäisi mennä harrastamaan seksiä jonkun kanssa vuorokauden sisään vain, koska on loukkaantunut”, kommentoi eräs.

”He olivat tauolla, mutta Ross teki kuitenkin väärin”, kirjoittaa toinen.

”Kyllä, se oli tauko, mutta tauko ei merkitse täyttä eroa. Olen Rachelin puolella”, on myös kommentoitu.

Videon pääset katsomaan alta. Jos upotus ei näy, pääset katsomaan päivityksen täältä.

Rossin näyttelijä on aiemmin ottanut kantaa kiistanalaiseen kysymykseen. Pääset lukemaan hänen vastauksestaan tästä artikkelista.

Lue myös: Frendit-sarjaa on vuosia kritisoitu kokovalkoisesta roolituksesta - yksi päätähdistä kommentoi kohua

Lue myös: Muistatko vielä yhden Frendien kenties pahimmista epäasiallisuuksista? "Se oli virhe"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat