Tiktok on 13–18-vuotiaiden selkeästi tärkein uutiskanava.
Sofia Shannahanin TikTok-videosta tuli viraalihitti sen jälkeen, kun hän esitteli leivinpaperiniksiään.
TikTokissa esitelty niksi on ollut monelle uusi.
Jopa Tiktokin kieltämisestä EU:n alueella on herännyt keskustelua.
Sipulien kuorista saa yllättävän helposti mausteseoksen.
Clare Hooper jakoi vinkkinsä TikTokissa.
Radio Novan Aamussa käydään läpi Kimmon eilinen lupaus Markukselle ja Minna esittelee hammaskalustoaan. Äänet studiossa puhuttaa ja kuullaan myös Kimmon top3 kodinkoneet, kuuntele Iltapalat tästä!
Voima ja notkeus eivät kulje aina käsi kädessä ja useimmilla haaste saattaakin tyssätä puolitiehen.
Nyt sovelluksen käyttöä estetään poliitikkojen lisäksi myös tavallisilta kansalaisilta.
Kuningas Charles III:n kruunajaisia vietettiin lauantaina 6. toukokuuta Westminster Abbeyssa ja kameralle taltioitui erikoinen hahmo kesken seremonian.
Voima ja notkeus eivät kulje aina käsi kädessä ja useimmilla haaste saattaakin tyssätä puolitiehen.
Elastinen ja Sunnuntaibrunssi-ohjelman juontaja Esko Eerikäinen pohtivat nykymaailman TikTok-kulttuuria ja sitä, miten se vaikuttaa biisien julkaisuun. Elastinen kertoo myös ajatuksiaan siitä missä haluaisi nähdä itsensä tulevaisuudessa urallaan.
Pluto-kissalla on yli 17 000 seuraajaa ja 1,3 miljoonaa tykkäystä.
Radio Novan Päivässä jaettiin erilaisia vinkkejä kuulijoille niin hiusten hoitoon kuin whatsapin käyttöön. Niina huomasi uimahallissa, että vartalon pesun lisäksi siellä pestään muitakin paikkoja. Hellyydenosoitukset eivät ole kaikille itsestäänselvyys, ainakaan julkisilla paikoilla. Hyvinkäällä 2012 joukkoampumisessa haavoittunut poliisiopiskelija Heidi Foxell soitti studioon ja jakoi oman tarinansa selviytymisestä. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä etsittiin kuumeisesti iphonen laturin omistajaa. Niina on ollut tapaturma-altis ja TikTok-videon kuvaukset päätyivät ikävään lopputulokseen. Viikon kohokohdassa seurattiin Hannan hyvinkin arkista ja ihanaa kohokohtaa, mitä monet lapsiperheelliset varmasti kadehtivat. Kuuntele kooste tästä!
Ovimatossa pyydetään postitoimitusten tuojia ottamaan kantaa kysymykseen Rossin ja Rachelin tauosta.