Kuva: AOP

John Travolta muistelee koskettavasti Olivia Newton-Johnia: "Rakastan sinua niin paljon"

09.08.2022 11:15 - Iiro Myllymäki

Travolta ja Newton-John näyttelivät yhdessä vuoden 1978 Grease-hittielokuvassa.

Näyttelijä ja laulaja Olivia Newton-John on kuollut 73-vuotiaana. Australialaistähden menehtymisestä kertoi hänen aviomiehensä John Easterling sosiaalisen median päivityksessä.

Britanniassa syntynyt Newton-John muistetaan muun muassa vuoden 1978 Grease-hittimusikaalielokuvassa, jossa hän näytteli yhdessä John Travoltan, 68, kanssa. Nyt Travolta on reagoinut entisen vastanäyttelijänsä kuolemaan koskettavassa Instagram-päivityksessä.

”Rakkain Olivia, teit kaikkien meidän elämistämme niin paljon parempia. Vaikutuksesi oli suuri. Rakastan sinua niin paljon”, Travolta aloittaa päivityksensä.

”Nähdään myöhemmin, ja tulemme vielä olemaan kaikki yhdessä. Olin sinun jo ensi hetkellä, kun näin sinut ja olen sinun aina. Sinun Dannysi ja sinun Johnisi”, Travolta kirjoittaa viitaten Greasen roolihahmoonsa.

Koko päivityksen voit katsoa alta. Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Myös monet muut julkisuudenhenkilöt ovat muistelleet Olivia Newton-Johnia sosiaalisessa mediassa. Yksi muistelijoista on poptähti Kylie Minogue.

”Kymmenvuotiaasta lähtien olen katsonut Olivia Newton-Johnia ylöspäin, ja tulen aina tekemään niin. […] Hän oli ja tulee aina olemaan minulle inspiraatio monella tapaa”, Minogue kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Myös muun muassa laulaja Rod Stewart on muistellut menehtynyttä tähteä.

”Hyvä ystäväni Olivia Newton-John on menehtynyt. Hän oli täydellinen leidi, upea ja arvokas, ja hänellä oli tiettyä australialaista hienostuneisuutta. Hänen spandex-housunsa Greasessa olivat inspiraatio minun Da Ya Think I’m Sexy -ajoilleni”, Stewart kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Olivia Newton-John puhui julkisuudessa rintasyövästään, joka diagnosoitiin hänellä ensimmäisen kerran vuonna 1992. Hänen kuolemastaan kertoneessa sosiaalisen median tiedotteessa kerrottiin, miten nainen toimi ”voittojen ja toivon symbolina” puhuessaan rintasyövästä, ja hän myös keräsi rahaa syöpähoitojen tutkimukseen.

Lue myös: Grease-musikaalin tähti on kuollut - Olivia Newton-John menehtyi 73-vuotiaana

Lue myös: John Travolta julkaisi koskettavan videon edesmenneen vaimonsa kunniaksi - "Kaipaamme sinua"

Lähteet: CNN, Us Weekly

Kilpailut

Uusimmat