Kuva: AOP / EPA-EFE

Amber Heardin lakimiehet ottavat suuren riskin - kutsuvat Johnny Deppin todistajakseen

23.05.2022 20:15 - Riia Frost

Johnny Depp on kieltänyt Amber Heardin syytteet siitä, että hän olisi ollut väkivaltainen ex-vaimoaan kohtaan heidän parisuhteensa aikana.

Näyttelijät Johnny Depp, 58, ja Amber Heard, 36, ovat käyneet riitaisaa oikeustaistelua jo 11. huhtikuuta lähtien. Molemmat osapuolet syyttävät toisiaan väkivaltaisuudesta ja toistensa näyttelijänurien pilaamisesta.

Law&Crime-julkaisu ilmoitti viikko sitten, että Heardin lakimiehet tulevat kutsumaan Deppin oikeuden eteen yhdeksi todistajakseen. Kyseinen liike on Heardin lakimiehille suuri riski.

Osa ihmisistä oli yllättyneitä siitä, että Heard kutsuu ex-aviomiehensä todistajakseen, vaikka Depp on kieltänyt syytteet hänen väkivaltaisuudestaan. Moni on myös sitä mieltä, ettei näyttelijä tulisi todennäköisesti vastaamaan lakimiesten haluamalla tavalla, vaikka miten he yrittäisivät.

Texasissa työskentelevä asianajaja ja Law&Crime-median oma analysoija Katherine Lizardo kertoo, kuinka Deppin kutsuminen Heardin todistajaksi olisi edes mahdollista toteuttaa.

- Tämä on itse asiassa mahdollista, koska Virginiassa, ja yleisesti oikeudessa muissakin osavaltioissa, voidaan kutsua vastapuolen todistajan tapauksessa, Lizardo avaa.

- He yrittävät saada Johnny Deppin paljastamaan hänen lausunnoistaan joitakin elementtejä. Se on yksi syistä, miksi vastapuolen henkilö kutsutaan todistajaksi. Tähän on olemassa eri vaihtoehtoja, joita voi käyttää tämän liikkeen toteuttamiseen. Esimerkiksi lakimiehet voivat käyttää Johnny Deppin tai muiden todistajien tai asiakirjojen lausuntoja näiden elementtien toteamiseen, Lisardo lisää.

Oikeustuomari Penny Azcarte on sanonut haluavansa loppupuheenvuorot perjantaina 27. toukokuuta.

Kaikki Depp vs. Heard -jutut voit lukea helposti täältä.

(kuva: AOP / EPA-EFE)

Lue myös: Johnny Deppin ex-agentti paljastaa, miksi mies menetti töitä jo ennen Amber Heardin syytöksiä

Lue myös: Johnny Depp esitti suosikkihahmoaan faneilleen oikeustalon ulkopuolella: "Hän on yhä täällä jossain"

Lähteet: Law&Crime, Deadline

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat