Kuva: Viivi Huuska

Warner Music pahoittelee Mestarit Areenalla -paluun synnyttämää mielipahaa: "Teimme virheen"

06.04.2022 16:15 - Minttu Tikkanen

Alkuperäinen kokoonpano syntyi 1990-luvulla.

Mestarit Areenalla -kiertueen paluusta ehdittiin jo innostua, kun Warner Music Finland julkisti suositun konseptin tekevän paluun uudella artistikattauksella. Uudessa kokoonpanossa mukana ovat Ellinoora, 28, Vesala, 40, Kaija Koo, 59, ja Jenni Vartiainen, 39.

Alkuperäisen Mestarit-porukan muodostivat 1990-luvulla Pepe Willberg, 75, Hector, 74, sekä jo edesmenneet Pave Maijanen ja Kirka. Alkuperäisten Mestareiden nimen käyttö herättikin pettymystä Willbergissä sekä Hectorissa eli Heikki Harmassa. Harma kertoi viime viikonloppuna tunteistaan Helsingin Sanomien haastattelussa.

- Ensiajatus oli, että mikä vitsi tämä on. Mietin, että kuka hullu lähtisi tekemään tällaista, Harma kommentoi Helsingin Sanomille.

Erityisesti asia loukkaa Harmaa ja Willbergiä, koska missään vaiheessa Warner Music Finland ei kysynyt heidän mielipidettään asiaan.

- Nyt olo on loukkaantunut: Mestarit areenalla -nimeä ei koskaan tarkoitettu minkäänlaiseksi kiertopalkinnoksi, ja nyt siitä on tehty sellainen, Harma jatkaa Helsingin Sanomien artikkelissa.

Nyt Warner Music on julkaissut julkisen anteeksipyyntönsä ja myöntää, että sen olisi pitänyt kysyä asiasta muusikoilta itseltään. Levy-yhtiö on pahoillaan myös siitä, että myrskyn silmään ovat joutuneet uuden kiertueen muusikot, joilla ei ole ollut asian kanssa tekemistä.

"Warner Music pahoittelee Mestarit Areenalla -kiertueen nimestä noussutta kohua. Uudet Mestarit ovat joutuneet tämän kohun keskelle, vaikka täysi vastuu virheestä kuuluu Warnerille. Teimme virheen kun emme aputoimenimen oston yhteydessä tarkistaneet nimenkäyttöä alkuperäisiltä Mestareilta ja kaikilta taustajoukoilta", levy-yhtiö kirjoittaa Instagram-tilillään.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Lue myös: Ellinoora on tulevan Mestarit areenalla -kiertueen nuorin tekijä - "Tämä on minulle iso asia"

Lue myös: Kaija Koo kommentoi Mestarit Areenalla -kiertuetta: "Tässä tehdään historiaa"

Lähteet: Helsingin Sanomat

Kilpailut

Uusimmat