Kuva: AOP

Jim Carreyn mielestä Will Smith olisi pitänyt pidättää - ryöpyttää myös "selkärangatonta" Hollywoodia

30.03.2022 15:15 - Iiro Myllymäki

Jim Carrey sanoo, että olisi itse haastanut Will Smithin oikeuteen, jos olisi ollut Chris Rockin paikalla.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Jim Carrey, 60, on kertonut omat vahvat mielipiteensä Will Smithin, 53, Oscar-kohusta. Smith löi suorassa gaalalähetyksessä palkintoa jakanutta Chris Rockia, 57, koska tämä oli kertonut vitsin Smithin vaimon Jada Pinkett Smithin, 50, hiuksista. Pinkett Smith sairastaa alopeciaa, joka aiheuttaa hiustenlähtöä.

Will Smith käveli yllättäen lavalle ja löi Chris Rockia sunnuntaisessa Oscar-gaalassa. (kuva: AOP)

Carrey on puhunut aiheesta CBS:n This Morning -ohjelmassa. Hän nosti esiin, miten Oscar-yleisö reagoi, kun Smith välikohtauksen jälkeen palkittiin parhaan miespääosan esittäjän pystillä.

- Hänelle seisaaltaan annetut aplodit kuvottivat minua. Siitä tuli olo, että Hollywood on täysin selkärangaton, Carrey sanoi.

Tapahtuman jälkeen Los Angelesin poliisi tiedotti, että Chris Rock ei ollut halunnut tehdä rikosilmoitusta välikohtauksesta. Carrey sanoi aamuohjelman haastattelussa, että hän olisi itse toiminut toisin. Hänen mielestään Smith olisi pitänyt pidättää.

- Minä olisin ilmoittanut, että haastan Willin 200 miljoonasta dollarista oikeuteen. Se video on nähtävillä ikuisesti eikä siltä voi välttyä. Se loukkaus kestää hyvin pitkän aikaa, Carrey sanoi.

Carrey totesi, että Smith olisi voinut hoitaa tilanteen esimerkiksi huutamalla Rockille tai paheksumalla vitsiä Twitterissä.

- Sinulla ei ole mitään oikeutta mennä lavalle ja lyödä jotakuta, koska tämä sanoi sanoja, Carrey sanoi.

Carrey vielä jatkoi sanomalla, että toivoo Smithille kaikkea hyvää eikä hänellä ole mitään miestä vastaan. Hän myös harmitteli, että välikohtaus vei huomion kaikilta muilta gaalassa palkituilta tekijöiltä.

Smith pyysi myöhemmin käytöstään anteeksi sosiaalisen median päivityksessä. Mies kirjoitti, että väkivalta on tuhoisaa eikä hänen käytöksensä ollut hyväksyttävää.

”Olen häpeissäni ja tekoni eivät vastaa sitä miestä, joka haluan olla. Rakkauden ja ystävällisyyden maailmassa ei ole sijaa väkivallalle”, Smith kirjoitti.

Chris Rock ei ole vielä kommentoinut tapahtunutta julkisesti.

Lue myös: Jada Pinkett Smithiltä vihdoin ulostulo Oscar-gaalakohun jälkeen

Lue myös: Nicole Kidmanista levisi kuva, jonka luultiin liittyvän Oscar-välikohtaukseen - totuus on toinen

Lähteet: Metro, The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat