Kevin Hart on varsinkin Yhdysvalloissa järisyttävän suosittu koomikko.
Ryan Seacrestin gaala ei mennyt aivan odotusten mukaan.
Näyttelijättären Oscar-tyylistä on löydetty hämmästyttävän paljon yhtäläisyyksiä hyvään haltijattareen.
Tähdet luottivat simppeliin kampaukseen.
Pätkä kiertaa muun muassa Twitterissä hurjaa vauhtia.
Gaalassa nähtiin toinen toistaan upeampia asukokonaisuuksia.
Rita Moreno edusti upeana Oscar-gaalassa. Hän sujautti ylleen iltapuvun, joka henkii nostalgiaa.
Voice.fi-sivuston toimittaja Erica Alaluusua kertoo, mikä Oscar-palkitussa Moonlight-elokuvassa oli poikkeuksellisen hienoa.
Maanantaiaamuna niputettiin viikonlopun tapahtumat. Kuinka Minnan kisaviikonloppu oli sujunut? Miten Akin uusi koira otettiin vastaan? Oscar-aamuna kysyttiin, kiinnostaako ketään arviot. Loppujen lopuksi ketään ei kiinnostanut edes se kysymys.
Gaalassa Paras elokuva -palkinto jaettiin ensin väärään osoitteeseen.
Tänä vuonna muun muassa metallinhohto oli yksi näkyvimmistä suosikeista.
La La Land kahmi itselleen jopa 14 ehdokkuutta.
Elokuvamaailman arvostetuimmat palkinnot jaetaan 28. helmikuuta. Oscar-ehdokkuudet tälle vuodelle on julkaistu, ja parhaan kappaleen kategoriassa kilpailee viisi ehdokasta. Kuuntele kappaleet ja valitse oma suosikkisi.
Elokuva-alan arvostetut palkinnot jaettiin 87. kerran Los Angelesissa. Tähtien kameralle tallentuneet spontaanit reaktiot herättävät huvitusta verkossa.
Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pidetyssä Oscar-gaalassa nähtiin lukuisia unohtumattomia ja koskettavia esityksiä. Illan upeimmista numeroista vastasivat Lady Gaga, Jennifer Hudson sekä Common yhdessä John Legendin kanssa.
Kuinka monta punaista mekkoa Oscareiden historiassa on nähty? Entä mihin yli 60-vuotiaat näyttelijättäret ovat pukeutuneet? Interaktiivinen infografiikka näyttää nyt yli 150 mekkoa yli 46 suunnittelijalta – ja on yllättävän koukuttava.