Kuva: AOP

Jada Pinkett Smithiltä vihdoin ulostulo Oscar-gaalakohun jälkeen

30.03.2022 12:15 - Iiro Myllymäki

Jada Pinkett Smith on julkaissut lyhyen tekstipäivityksen Instagram-tililleen.

Näyttelijä ja talk show -juontaja Jada Pinkett Smith, 50, on rikkonut hiljaisuutensa Oscar-gaalan jälkeen. Nainen joutui kohun keskiöön, kun hänen aviomiehensä Will Smith, 53, löi gaalassa palkintoa jakamassa ollutta Chris Rockia, 57, suorassa lähetyksessä. Syynä lyönnille oli Rockin kertoma vitsi, jossa hän laski leikkiä Pinkett Smithin siilitukasta.

Jada Pinkett Smith on julkaissut Instagramissa lyhyen tekstipäivityksen.

”Tämä on parantumisen aikaa, ja olen täysin sen kannalla”, teksti kuuluu vapaasti suomennettuna.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Tämän enempää nainen ei ole kommentoinut valtavaa kohua. Chris Rockin vitsiä on pidetty mauttomana, sillä Pinkett Smith on ollut avoin alopecia-sairaudestaan. Autoimmuunisairauteen kuuluu karvojen lähtöä joltain kehon alueelta, ja Pinkett Smithillä tauti on aiheuttanut hiustenlähtöä. Ei kuitenkaan ole varmuutta siitä, tiesikö Rock Pinkett Smithin hiustyylin johtuvan alopeciasta.

Will Smith pokkasi Oscar-välikohtauksen jälkeen parhaan miespääosan palkinnon ja pyysi puheessaan anteeksi palkinnot jakavalta elokuva-akatemialta ja muilta ehdolla olleilta kollegoiltaan. Tuossa vaiheessa näyttelijälegenda ei kuitenkaan pahoitellut käytöstään Chris Rockilta. Myöhemmin Smith julkaisi sosiaalisen median julkaisun, jossa hän pyysi anteeksi myös Rockilta.

”Väkivalta on kaikissa muodoissaan myrkyllistä ja tuhoisaa. Käytöstäni viime illan Oscar-gaalassa on mahdotonta hyväksyä ja se oli anteeksiantamatonta. Vitsit kustannuksellani ovat osa työtäni, mutta vitsi koskien Jadan terveydellistä tilaa oli minulle liikaa ja reagoin tunteellisesti”, Smith kirjoitti.

Elokuva-akatemia on tuominnut Smithin käytöksen ja kertonut tutkivansa tapausta perusteellisesti. On spekuloitu, että Smith saattaa jopa menettää Oscar-palkintonsa, joka oli miehelle uran ensimmäinen.

Lue myös: Nicole Kidmanista levisi kuva, jonka luultiin liittyvän Oscar-välikohtaukseen - totuus on toinen

Lue myös: Chris Rockia läimäyttänyt Will Smith vastaa viimein Oscar-gaalan kohuun - "Olen työn alla"

Lähde: The Guardian

Kilpailut

Uusimmat