Kuva: AOP

The Batmanin odotettu spinoff-sarja on peruttu: "Ehkä jonain päivänä"

10.03.2022 15:15 - Minttu Tikkanen

Spinoff-sarja oli tarkoitus nähdä HBO Max -suoratoistopalvelussa.

Suuren yleisöryntäyksen elokuvateattereissa kerännyt The Batman tulee toistaiseksi jäämään vain valkokankaalle. Tarinasta oli tarkoitus nähdä spinoff-sarja HBO Max -suoratoistopalvelussa, mutta tuotanto on ainakin tällä erää peruutettu.

The Batmanin ohjannut Matt Reeves kommentoi myös, ettei tuotanto tule näillä näkymin tapahtumaan. Sarja olisi keskittynyt Gotham Cityn korruptoituneen poliisilaitoksen ympärille.

- Se on asia, jonka aioin tehdä, mutta jota emme tee. Gothamin poliisisarja on laitettu jäihin. Emme aio todella tehdä sitä, Reeves kuvailee.

Yksi syy tuotannon peruuntumiseen on erimielisyys sarjan teeman suhteen. HBO ja perutun sarjan tuotantoyhtiö Warner Bros olisivat halunneet tarinan keskittyvän poliisilaitoksen sijaan Arkhamin mielisairaalaan. Reeves kuitenkin piti omaa versiotaan sanojensa mukaan "supersiistinä" ja jättää kuitenkin haastattelussaan auki mahdollisuuden, että Gotham Cityyn "ehkä jonain päivänä" vielä palattaisiin.

The Batman -elokuva on yltänyt huimiin lipputuloihin ja saavutti jo maailman ensi-iltaviikonloppunsa aikana lähes 120 miljoonan euron tuoton.

Lue myös: Robert Pattinson kertoo hurjasta valmistautumisestaan Batman-rooliinsa: "On kyse rajojen venyttämisestä"

Lue myös: Zoë Kravitz pyrki Batman-elokuvaan jo 10 vuotta sitten - järkyttyi hylkäämisensä syystä

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat