Kuva: AOP

Ryan Reynolds ja Blake Lively auttavat maanjäristyksen uhreja - lahjoittivat mukavan summan rahaa

29.08.2021 08:15 - Lauri Kujanpää

Reynolds ja Lively ovat tehneet viime aikoina paljon hyvää ja antaneet rahallista apua usealle eri organisaatiolle.

Haitissa on tässä kuussa ollut valtava määnjäristys, joka on tuhonnut rakennuksia ja jättänyt tuhansia ihmisiä kodittomiksi. Myös yli 2200 ihmistä on menehtynyt järistyksen seurauksena, uutisoi E Online.

Hollywood-pari Blake Lively, 34, ja Ryan Reynolds, 44, ovat nyt tehneet lahjoituksen järistyksestä kärsiville ihmisille. Pariskunta on nimittäin antanut 10 000 dollaria, eli noin 8500 euroa, neljälle eri hyväntekeväisyysorganisaatiolle, jotka ovat Airlink, Haiti Air Ambulance, FOKAL/Ayiti Demen sekä Hope for Haiti.

"Koko organisaatiomme kiittää Reynoldsia ja Livelya heidän anteliaasta lahjoituksestaan. Tämä auttaa meidän henkilökuntaamme vastaamaan paremmin alueen tarpeisiin", Hope for Haiti -järjestö kiittää Twitterissä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun superpari tekee hyvää. Lively ja Ryan Reynolds tekivät viime vuoden alussa miljoonan dollarin, eli noin 830 000 euron, lahjoituksen koronaviruksen aiheuttaman tilan takia. Pariskunta oli lahjoittanut rahat Feeding America- sekä Food Banks Canada -järjestöille, jotka antavat ruokaa vähävaraisille.

Helmikuussa Lively ja Reynolds myös uusivat lahjoituksensa samoille toimijoille.

Lue myös: Ryan Reynolds kettuili Blake Livelylle tämän syntymäpäivänä - hauska twiitti leviää somessa

Lue myös: Ryan Reynolds ja Blake Lively uusivat lahjoituksensa - järjestö kiitti ja kettuili Hugh Jackmanille

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat