Kuva: Senja Rapila

Ilkka Alanko osti vanhan kartanon 10 vuotta sitten - kaipuu kerrostaloon on kuitenkin olemassa

28.07.2021 21:15 - Lauri Kujanpää

Ilkka Alanko kertoi Radio Novan Kesäaamut -ohjelman haastattelussa, että ei itse osaa remonttihommia.

Neljä Ruusua -yhtyeen keulakuva Ilkka Alanko, 51, osti noin 10 vuotta sitten kartanon Espoosta, minne muutti Helsingin keskustasta. Kartano vaati suuren remontin, mutta Alanko ei itse osaa juurikaan rakennus- ja remontointitöitä.

- En osaa tehdä mitään, sillä minulla on peukalo keskellä kämmentä. Vaimo vei minut katsomaan sitä taloa noin 10 vuotta sitten ja sitä ei saanut kokonaan purkaa, kun se oli suojeltu kohde. Vaimo hoiti kaikki ne kuviot siinä ympärillä ja johdatteli minut sinne, muusikko kertoi Radio Novan Kesäaamut -ohjelman haastattelussa.

Ohjelman juontajat Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin kysyivät, voisiko Alanko muuttaa takaisin kerrostaloon ja Helsinkiin.

- Voisin todellakin ja ajattelen sitä lähes päivittäin. "Kartanonherra" ja muut tittelit eivät ole minua varten, Alanko vastaa ja saa juontajat nauramaan.

Neljä Ruusua julkaisi vuoden alussa uuden Viimeinen valssi -kappaleen. Biisinteossa koettiin hauska yhteensattuma.

-  Meidän kitarataituri Koistinen säveltää kappaleet ja minä sanoitan. Uuden kappaleen kanssa kävi hauska sattuma, että olin juuri työstämässä yhtä biisiä ja sitten Koistiselta tuli sähköpostilla hänen kappaleensa, jossa olikin lähes sama kertosäemelodia kuin omassani, Alanko kertoi alkuvuodesta Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Ilkka Alanko kiertueen peruuntumisesta: "Matto vedettiin alta"

Lue myös: Ilkka Alanko teki yhden uudenvuodenlupauksen - "Katsotaan, meneekö hermot"

Kilpailut

Uusimmat