Kuva: AOP

Voisivatko Jennifer Aniston ja Brad Pitt vielä palata yhteen? Aniston kommentoi nyt huhuja

24.06.2021 09:45 - Minttu Tikkanen

Pariskunnan yhteenpaluusta on huhuttu toistuvasti.

Näyttelijäpariskunta Jennifer Anistonin, 52, ja Brad Pittin, 57, vuonna 2000 solmittu avioliitto päättyi vuonna 2005, mutta viimeaikoina on liikkunut huhuja pariskunnan uudelleen lämpenevistä väleistä. Pittin avioero toisesta vaimostaan, näyttelijä Angelina Joliesta, 46, laitettiin vireille vuonna 2016 ja Aniston puolestaan erosi toisesta avioliitostaan, näyttelijä Justin Therouxin, 49, kanssa vuonna 2018. Sittemmin huhut ovat saaneet vauhtia molempien yhtäaikaisesta sinkkuudesta.

Aniston itse kommentoi SiriusXM-ohjelmassa suhdetta kaverilliseksi. Hän myös kertoo, ettei ex-pariskunnan välillä ole mitään outoa tai kiusallista. 

- Brad ja minä olemme kavereita, olemme ystäviä. Ja me puhumme. 

Pitt on aiemmin kuvaillut, että ei elänyt mielestään riittävän mielenkiintoista elämää ollessaan naimisissa Anistonin kanssa. Hän on esittänyt myöhemmin myös julkisen anteeksipyynnön Anistonille.

- Jen on uskomattoman antelias, rakastava ja hulvaton nainen, joka pysyy ystävänäni. Se on tärkeä ihmissuhde, jota arvostan suuresti. En tarkoittanut, että Jen olisi tylsä, vaan olin tullut tylsäksi itselleni. Ja siitä olen vastuussa, Pitt on kuvaillut.

Viime vuosina Pitt on kamppaillut pitkässä huoltajuuskiistassa lastensa äidin Jolien kanssa. Kiista tuli ainakin toistaiseksi päätökseen toukokuussa 2021 ja vanhemmat saivat Pittin haluaman yhteishuoltajuuden. Anistonin päättynyt avioliitto Therouxiin solmittiin vuonna 2015. Alkuvuodesta kerroimme Anistonin tapailleen mysteerimiestä. Pääset lukemaan jutun täältä.

Lue myös: Ex-avioparin ystävyys kukoistaa - Jennifer Aniston tukena Brad Pittin raskaassa huoltajuuskiistassa

Lue myös: Brad Pitt voitti Angelina Jolien vuosia kestäneessä oikeuskiistassa - parille yhteishuoltajuus

Lue myös: Millaista oli saapua Frendit-kuvauspaikalle 17 vuoden jälkeen? Jennifer Aniston kertoo

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat