Kuva: AOP

Anthony Hopkins juhlisti 45 vuoden raittiuttaan - Twitter-kommenteissa kehotetaan juomaan

30.12.2020 13:15 - Iiro Myllymäki

Näyttelijälegenda kertoo olleensa matkalla kohti tuhoa, kunnes koki herätyksen 45 vuotta sitten.

Näyttelijälegenda Anthony Hopkins, 82, on jakanut Twitterissä rohkaisevan viestin raittiudestaan. Mies kertoo videolla juhlistaneensa juuri 45:tä vuotta raittiina.

- 45 vuotta sitten tänä päivänä koin herätyksen. Olin matkalla kohti tuhoa ja juomassa itseäni hengiltä. Sain päähäni viestin, pienen ajatuksen, joka kysyi, haluanko elää vai kuolla. Sanoin, että haluan elää, Hopkins kertoo.

Mies kertoo, että tämän käännekohdan jälkeen hänen elämänsä on ollut upeaa ja vaikka epäilyksen hetkiä ja huonompia päiviä on mahtunut mukaan, hän on onnistunut pitäytymään raittiuspäätöksessään.

- Te nuoret ihmiset, älkää luovuttako. Jatkakaa taistelua. Olkaa rohkeita ja suuret voimat tulevat apuunne. Voin kertoa tämän omaan elämääni nojaten, Hopkins sanoo videolla.

Miehen koko videon pääset näkemään alta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Twitterissä monet ovat ilahtuneet Hopkinsin sanoista. Heti twiitin alla näkyvissä kommenteissa kuitenkin kyseenalaistetaan täyden raittiuden tarve.

”Tuossa iässä ansaitset hyvän, vanhan viinin tai laadukkaan oluen. Älä ole niin ankara itsellesi”, eräs kirjoittaa.

Mielestäni yksi tai kaksi lasia silloin tällöin on ihan ok. En ole koskaan suhtautunut suuhuni pistämiini asioihin addiktiona, koska en ole uskonut sellaiseen”, kirjoittaa toinen.

Nämä kommentit ovat keränneet paljon vastaväitteitä.

”Alkoholistille tai riippuvuudesta kärsivälle yksi tai kaksi lasia ei ole vaihtoehto. Se on yhtäkkiä 17 lasillista”, kommentoi eräs.

”Jos hän on toipuva alkoholisti, yksi drinkki voi aikaansaada pahan kierteen huonompaan suuntaan. Jos joku kertoo sinulle olevansa onnellinen raittiina, älä kannusta häntä päinvastaiseen suuntaan”, kirjoittaa toinen.

Anthony Hopkins muistetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa Uhrilampaat, Elefanttimies ja Nixon. Mies on ollut aktiivinen viime vuosinakin, ja esimerkiksi vuonna 2019 hänet nähtiin Kaksi paavia -elokuvassa toisessa päärooleista.

Lue myös: Näyttelijälegenda julkaisi samaistuttavan videon koronaelämästä: "Alan tuntemaan sivuvaikutukset"

Lue myös: Näyttelijälegenda liittyi TikTok-palveluun - haastoi heti Schwarzeneggerin ja Stallonen

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat