Kuva: AOP

Me Naiset: Susanna Laine lastenhankinnasta: "Olen hätkähtänyt, että ohhoh, olen jo 39"

02.09.2020 13:15 - Iiro Myllymäki

Juontaja kertoo Me Naisille, että ei ole kokenut kriisiä perheen perustamisen suhteen.

Yle TV1:n Puoli seitsemän -ohjelma kokee muutoksia, kun Susanna Laine, 39, jättää ohjelman juontopestin. Kuusi vuotta ohjelmaa tehnyt Laine kertoo Me Naisten haastattelussa, mikä tähän päätökseen johti. Nainen lopettaa ohjelmassa lokakuun lopussa.

Nainen kertoo, että joka arkipäivä eetterissä olevaa ohjelmaa on tehty niin intensiivisesti, ettei hänellä ole juuri jäänyt energiaa sosiaalisiin menoihin. Lisäksi Laine on tehnyt muita juontokeikkoja ja näytellyt kesäisin kesäteattereissa, joten aika on ollut kortilla.

- Sellaisella elämäntyylillä ja aikataululla työstä tulee helposti koko elämän sisältö, Laine sanoo Me Naisille.

Susanna Laine kertoo tunteneensa viime vuosina välillä itsensä robotiksi, joka vain suorittaa asioita.

- Mietin usein, että pitää vain jaksaa painaa, sillä eihän minulla ole kotona mitään tai ketään, joka vaatisi minulta energiaa töiden jälkeen. Mutta helposti käy niin, että kun ei ole vaikkapa perhettä viemässä ajatuksia pois työstä, työ saa elämässä aivan liian suuren roolin.

Lapseton nainen ei ole kokenut kriisiä perheen perustamisesta.

- Nuorempana kuvittelin, että tässä iässä minulla olisi lapsia. Sitten tajusin, ettei se olekaan itsestään selvää. Totta kai jossain vaiheessa biologinen kello näyttää liikaa. Itse olen vähän hätkähtänyt, että ohhoh, olen jo 39, enkä välttämättä saakaan lapsia. Sen läpikäyminen voi olla aikanaan kova paikka, mutta vielä en ole asiaa kriiseillyt, Laine kertoo.

Lue myös: Susanna Laine kertoi tv:ssä hauskan tapauksen uransa alusta: "Jos olisin kertonut, olisi kielletty"

Lue myös: MTV: TV-kaunotar Susanna Laine legendaarisen tv-ohjelman juontajaksi: "Olen todella mielissäni"

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat