Kuva: AOP

Ihmiset sekoittivat Courteney Coxin ja Caitlyn Jennerin toisiinsa - huomaatko itse yhtäläisyyden?

19.12.2019 11:15 - Iiro Myllymäki

Frendit-tähti on ottanut kantaa asiaan Instagramissa.

Vaikka julkisuudenhenkilöt ovat meille tuttuja kasvoja, joskus heidätkin voidaan sekoittaa toisiin ihmisiin. Joskus käy niin, että jollain julkkiksella on kuuluisa kaksoisolento. Olemme aiemmin uutisoineet tällaisista julkkiksista, jotka saatetaan sekoittaa toisiin julkkiksiin.

Nyt on uutisoitu, että Frendit-näyttelijä Courteney Coxia, 55, on luultu Instagramissa ex-urheilija Caitlyn Jenneriin, 70. Kaikki sai alkunsa siitä, kun Coxin ystävä David Spade jakoi Instagramissa yhteiskuvan Coxin ja Bachelor-tähti Nick Viallin kanssa. Tähän kuvaan monet kommentoivat, että he olivat luulleet Coxia Caitlyn Jenneriksi.

Caitlyn Jenner (kuva: AOP)

Courteney Cox sai kuulla vertailuista ja päätti jakaa samaisen kuvan omalla Instagram-tilillään. Monikuvaiseen päivitykseen nainen liitti myös kuvakaappauksen muutamasta Spaden kuvaan tulleesta kommentista. Viimeiseksi kuvaksi Cox laittoi oman kuvansa ja Jennerin kuvan rinnakkain.

”Okei… Huomaan yhtäläisyyden”, Cox kirjoittaa.

Voit katsoa naisen päivityksen alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä. Pääset siirtymään seuraavaan kuvaan klikkaamalla kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolta.

Muun muassa Courteney Coxin Frendit-kollega Jennifer Aniston on kommentoinut päivitystä. Toiseen kommenttiin hän on vain laittanut itkunauruemojeita ja toisessa kommentissa hän suitsuttaa Coxia.

”Olet hulvaton. Ai että kun rakastankin sinua!” Aniston kommentoi.

Lue myös: Caitlyn Jenner poistui kohuohjelmasta eikä kukaan perheestä ollut vastassa - yksinkertainen syy?

Lue myös: Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -tuomari on aivan kuin ilmetty Jennifer Lopez! Katso ja vertaa

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat