Kuva: Emmi Moilanen, AOP

Salkkaritähdet avautuvat parisuhteiden riidoista podcastissa - kuulostaako tutulta?

15.08.2019 10:15 - Henna Koste

Sara Parikka ja Johanna Puhakka kutsuivat puolisonsa mukaan podcast-nauhoituksiin.

Salatut elämät -sarjasta tutut näyttelijät Sara Parikka, 28, ja Johanna Puhakka, 26, pitävät yhdessä supersuosioon noussutta Papupata-podcastia. Tuoreimmassa jaksossa ovat mukana myös naisten kumppanit. Parikka on pitänyt yhtä miehensä Mikko Parikan kanssa kymmenen vuoden ajan. Myös Mikko on näytellyt vuosia Salatuissa elämissä, mutta tämän kesän jälkeen hän on myös tuttu ääni NRJ-radiokanavalta.

Puhakka sen sijaan on seurustellut viisi vuotta poikaystävänsä Ilmari Olinin kanssa. 

Räjähdysvaaroja ja yöllisiä keskusteluja -nimisessä jaksossa pariskunnat puhuvat avoimesti esimerkiksi riitelystä. Kaikki toteavat, että suhteen alkuaikoina riitoja oli huomattavasti enemmän. Pariskunnilla on luonnollisesti myös omat roolinsa riitatilanteissa. 

- Minä suutun lujempaa ja nopeammin, ja Sara on verbaalisesti tosi lahjakas. Kun minulla nousee levelit, verbaalinen lahjakkuuteni putoaa nolliin. Pyytelen aika paljon anteeksi solvauksiani ja sitten pääsemme vasta asiaan, Mikko Parikka toteaa.

Kerrostalossa asuvat Ilmari ja Johanna ovat saaneet kerran riidan aikana koputuksen ovelle. 

- Se oli kyllä siitä, että minä huusin. Ilmari kävi avaamassa ja joku oli siellä silleen, että "Hei, voisitteko olla hiljempaa?". Tästä on ehkä joku kolme tai neljä vuotta. Se tuntui pahalta ja hävetti, Puhakka sanoo.

Alkuaikojen riidoille löytyy myös järkiselityksiä. 

- Tuntuu, että tosi iso osa siitä, miksi alussa on ollut ihan maksimiriitaa ainakin omalta osaltani on siitä, että katsoo viimeiseen asti, että lähteekö toinen. Testataan, missä ollaan, Sara Parikka pohtii. 

Mikko ja Sara Parikka vuonna 2012. (kuva: AOP)

Lähde: Papupata-podcast

Lue myös: Sara Parikalle some on tulonlähde: paljastaa millaisille yhteistyöehdotuksille sanoo suoraan ei

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat