Kuva: Handout

Suomalaisräppärin hiustyylille kuittaillaan somessa: "V*tusti ponnareita"

12.08.2019 15:15 - Senni Loikala

Tippa on totuttu näkemään pitkät hiukset auki.

Aiemmin Tippa-T:nä tunnetulla, sittemmin Tippa-artistinimeen vaihtaneella räppärillä Topi Huovisella, 27, on pitkät hiukset, joita hän pitää useimmiten auki. Sen vuoksi räppärin viikonloppuna Instagramissa julkaisema kuva onkin herättänyt huomiota ja huvitusta. Kuvassa Tipan hiukset ovat saparoilla, joihin molempiin on kiedottu yli kymmenen hiuslenkkiä.

"Still tippin", artisti kirjoittaa päivityksensä kuvatekstissä. Päivityksestä on tykätty maanantaiaamuun mennessä noin 1500 kertaa. Alla muutama poiminta päivityksen kommenttikenttään jätetyistä kommenteista.

"Ihanat letit!!!!!"

"V*tusti ponnareita."

"Päällikkö."

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Maaliskuussa 2018 Tippa antoi Voice.fi:lle haastattelun ja kertoi muuttavansa musiikkityyliään. Näin hän kommentoi tarvettaan uudistaa tyyliään:

- Olen pohjimmiltani aika ujo ihminen. Välillä tuntui siltä, että sitä yritti olla jotain, mitä ei ole. Totuus on kuitenkin se, että en voi olla, tai yrittää olla muuta kuin olen.

- Minulla vie aikansa, että tutustun ihmisiin. Tippa-T:n kautta ihmisille on kehittynyt kuitenkin tietty kuva rääväsuisesta tyypistä ja se vähän ajautui väärään suuntaan. Ihmiset eivät ole nähneet sitä, millainen todella olen. 

Tippa julkaisi tammikuussa 2019 Matias-nimisen albumin, jossa on kahdeksan kappaletta. Jos laitteellesi on asennettu Spotify, voit kuunnella levyltä löytyvän Matias-kappaleen alta.

Lue myös: Tippa purki tuntonsa biiseihin: "Viime syksy oli ehkä koko elämäni rankin"

Kilpailut

Uusimmat