Kuva: AOP

Anna: Kaija Koon ystävät huolestuivat laulajasta - johti suureen oivallukseen terveydestä

04.07.2019 11:45 - Senni Loikala

Kaija Koo kertoo Anna-lehdessä tekevänsä muutoksia ruokavalioonsa.

Lukuisia hittejä pitkällä urallaan takonut artisti Kaija Koo, oikealta nimeltään Kaija Kokkola, 56, kertoo Anna-lehden haastattelussa, että tekee töitä muuttaakseen ruokavalionsa aiempaa terveellisemmäksi. Toive tähän tuli laulajan ystäviltä.

- En ole ikinä miettinyt, mitä syön, mutta ystävien toivomuksesta olen alkanut vähän tutkia tätä asiaa. Tässä iässä on pakko vähentää ainakin lihan syömistä. Ja se on tärkeää myös ilmastosyiden takia. 

Kaija Koo kertoo tietävänsä, etteivät hänen elämäntapansa ole lisänneet hyvinvointia.

- Ärsyttää maailma, jossa ihmisten on oltava tietynlaisia, mutta enhän minä voi sitä vastaan kapinoida, jos elämäntapani saavat minut voimaan huonosti. Olisi tyhmää olla vastahankaan ja anarkisti. 

Noin kolme vuotta sitten Kaija Koo oli lonkkaleikkauksessa ja käveli kepin kanssa. Hän kertoo liikunnan harrastamisen olleen melko vähäistä viime vuosina liikuntarajoitteiden vuoksi. Artisti sanoo jännittävänsä, miten hänen kuntonsa kestää kesän keikat.

- Keikkailu on fyysisesti rankkaa, mutta spiritti on se, etten säästele itseäni keikoilla. Viime syksynä Hartsulla innostuin niin, että juoksin ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Silloin ylitin itseni.

Lue myös: Kaija Koo kertoo, miksi paljastaa painonsa ja pituutensa keikalla

Lue myös: Kaija Koo kieltäytyy faniselfieistä, sanoo nyt suorat sanat somesta: "Riistäytynyt käsistä"

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat