Kuva: AOP

Vappu Pimiä saa taas lenkkeillä - törmäsi puistattavaan näkyyn juostessaan, ei herkille!

02.07.2019 10:15 - Senni Loikala

Toukokuussa pahasti kaatunut Vappu Pimiä kertoo, että sai palata lenkkipoluille jo tovi sitten.

Radio Novaltakin tuttu juontaja Vappu Pimiä, 41, kertoi toukokuussa Instagram-tilillään, että oli kaatunut pahasti äitienpäivän aamiaisen päätteeksi ja joutunut sairaalaan. Tuolloin hän luuli, että olisi selvinnyt "pienellä venähdyksellä" nilkassa. Pian hän kuitenkin kertoi, että nilkan nivelsiteitä oli mennyt poikki ja jänne oli haljennut. Sittemmin Pimiä kertoi, ettei saanut esimerkiksi käyttää korkokenkiä toipumisen aikana.

Nyt nilkan toipuminen on jo hyvällä mallilla ja hän voi jo kuntoilla, selviää Pimiän maanantaina julkaisemasta Instagram-päivityksestä. Pimiä julkaisi itsestään kuvan juoksulenkkinsä varrelta. 

"Kyllä voi ihminen olla onnellinen pienestä tai oikeastaan aika isosta! Kuuteen viikkoon en ottanut katkenneiden nivelsiteiden takia yhtäkään juoksuaskelta. Nyt kohta kaksi viikkoa hölkkiä alla, enkä voisi olla kiitollisempi, tekee niin hyvää kropalle ja mielelle! Nyt on lupa muuten myös korkkareilla kävelyyn, mut säästetään se myöhemmälle kesälle", Pimiä kirjoittaa.

Kuollut eläin lenkin varrella

Lenkkeilyselfien lisäksi Pimiän tuoreessa päivityksessä on toinenkin kuva, jossa on ilmeisesti kuollut vaskitsa. Vaskitsa on raajaton lisko, jota nimitetään joskus myös vaskikäärmeeksi. Pimiä törmäsi hurjaan näkyyn lenkkinsä varrella.

"Lenkkini kulki tänä aamuna suhteellisen ok, mutta toisessa kuvassa näkyvällä vaskitsalla (jos tulkitsin oikein) ei ikävä kyllä ollut ihan yhtä hyvä boogie", Pimiä lisää. Hän kertoo päivityksen kommenteissa, että uskoo eläimen jääneen auton alle.

Näet toisen kuvan painamalla päivityksen oikeaa reunaa. Kuva ei välttämättä sovi herkimmille.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Lue myös: Vappu Pimiän huumorintajua ei aina ymmärretä: Yksi ikimuistoinen hetki koettiin synnytyslaitoksella

Kilpailut

Uusimmat