Kuva: Senja Rapila

Suomalaismissi ylistää miestään kuvan kera: "Rakastit mua silloinkin, kun vaaka näytti 170 kiloa"

27.06.2019 18:45 - Henna Koste

Marjaana Lehtinen kirjoittaa Instagramissa kauniisti parisuhteestaan.

Miss Plus Size Finlandiksikin valittu Marjaana Lehtinen, 36, on rakastunut nainen. Eikä kyseessä ole mikään uusi kesäromanssi, vaan nainen iloitsee Instagramin tuoreessa postauksessa kumppanistaan, jonka kanssa hän on pitänyt yhtä jo 14 vuotta. Koskettava kuva ja kirjoitus ovat keränneet hetkessä suosiota.

"Toi tyyppi tossa! Sä rakastit mua silloinkin, kun muut käänsivät katseensa pois. Tai kun vaaka näytti 170kg ja crocsit olivat ainoat ”kengät”, mitkä meni jalkaan, silti mun hymy sai sut aina sulamaan, etkä kiinnittänyt huomiota mun kiloihin", Lehtinen kirjoittaa Instagramissa.

Hän jatkaa, että oli 22-vuotias suhteen alkaessa. Lehtinen muistuttaa, että jos perusasiat ovat kunnossa, ei puoliso vaihtamalla parane. 

"Pelkkä intohimon väljähtyminen ei ole kunnon syy eroamiseen. Suhteen eteen pitää tehdä töitä. Jos ongelma on se, että alkuhuuma hälvenee, eikä toinen kutita enää vatsanpohjaa niin kuin ennen, tilanteen eteen pitää tehdä jotain. Puolisonsa voi löytää aina uudelleen. Kuten kaikki pidempään yhdessä olleet, myös me olemme kokeneet kriisivaiheen tai pitäisikö sanoa vaiheita, jolloin olimme liikaa ystäviä ja liian vähän mies ja nainen toisillemme. Mutta tartuimme asiaan ja puhuimme yhdessä kaikki mieltä vaivanneet ajatukset. Molemmat saivat katsoa siinä kohti peiliin. Molempien piti ymmärtää, ettei toinen ole itsestäänselvyys. Kun taas löysimme keskinäisen intohimon, suhteemme vahvistui entisestään, samalla turha mustasukkaisuuskin katosi", Lehtinen kirjoittaa.

Katso kuva ja koko kirjoitus alta. 

View this post on Instagram

Toi tyyppi tossa 😍 Sä rakastit mua silloinkin kun muut käänsivät katseensa pois. Tai kun vaaka näytti 170kg ja crocsit oli ainoot ”kengät” mitkä meni mun jalkaan, silti mun hymy sai sut aina sulamaan, etkä kiinnittänyt huomiota mun kiloihin. _____ Olin vasta 22v kun tavattiin et meidän suhde on ehkä siinä pahimmassa 14v teini-iässä. Ajattelen parisuhteesta, että jos perusasiat on kunnossa, ei puoliso vaihtamalla parane. Pelkkä intohimon väljähtyminen ei ole kunnon syy eroamiseen. Suhteen eteen pitää tehdä töitä. Jos ongelma on se, että alkuhuuma hälvenee, eikä toinen kutita enää vatsanpohjaa niinkuin ennen, tilanteen eteen pitää tehdä jotain. Puolisonsa voi löytää aina uudelleen ❤️ Kuten kaikki pidempään yhdessä olleet, myös me ollaan koettu kriisivaihe tai pitäisikö sanoa vaiheita, jolloin olimme liikaa ystäviä ja liian vähän mies ja nainen toisillemme. Mutta tartuimme asiaan ja puhuimme yhdessä kaikki mieltä vaivanneet ajatukset. Molemmat saivat katsoa siinä kohti peiliin. Molempien piti ymmärtää, ettei toinen ole itsestäänselvyys. Kun taas löysimme keskinäisen intohimon, suhteemme vahvistui entisestään, samalla turha mustasukkaisuuskin katosi. Asioiden selvittäminen on tärkeää, kiikkutuolissa on sitten turha katkeroitua, että miksi elin kulissielämää tai miksi meistä tuli kämppäkavereita rakastavien puolisoiden sijaan. Joskus rakkaus ja intohimo pitää kaivaa esiin uudestaan! ______ Kiitos kun oot aina rakastanut mua ehdoitta, vaikka mä en todellakaan ole se helpoin tyyppi. Olisin helvetin pulassa tuolla sinkkumarkkinoilla.. Sen verta vaativa nainen! Joku vois jopa väittää, että oot lellinyt mut tahallaan piloille. 🤪 #justthinking #oldcouple #syvällisiäajatuksia #myötäjavastamäessä

A post shared by Marjaana Lehtinen (@marjaana_lehtinen) on

Lehtiseltä ja Varpu Tavilta ilmestyi Lehtisen elämästä kertova Minä, plus size -kirja kesällä 2018. Kirja löysi lukijansa. Kirjassa Lehtinen kertoo, kuinka hän pudotti 80 kiloa ja muun muassa sen, kuinka painon saa pysymään uudissa lukemissa. 

Lue myös: 80 kiloa tiputtanut plusmissi Marjaana Lehtinen paljastaa yleisimmän laihdutusmokan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat