Kuva: Youtube

IL: Jussi Hakulinen jyrähtää Olli Lindholmin hautajaisista - "En tiennyt mitään"

18.03.2019 11:45 - Iiro Myllymäki

Yö-yhtyeen alkuperäisjäsen Jussi Hakulinen kertoo Iltalehdelle, että häntä ei kysytty mukaan Lindholmin hautajaisiin.

Yö-yhtyeen alkuperäisjäsen ja monen legendaarisen hitin kirjoittaja Jussi Hakulinen on Iltalehden haastattelussa ilmaissut pettymyksensä Olli Lindholmin hautajaisiin ja tuleviin muistokonsertteihin liittyen. Lindholm saatettiin haudan lepoon lauantaina, mutta Hakulinen ei ollut hautajaisissa paikalla.

- En tiennyt mitään näistä hautajaisista. Totta kai olisin halunnut kunnioittaa Ollin muistoa ja saattaa hänet viimeiselle matkalle, Hakulinen kommentoi Iltalehdelle.

Tänään maanantaina Yö-yhtye tiedotti, että Lindholmin poismenon johdosta järjestetään kolme muistokonserttia. Jussi Hakulinen kertoo Iltalehdelle, että häntä ei ole pyydetty esiintymään konserteissa. Hän itse pitää konsertteja "rahastuksena".

- Totta kai odotin, että minuun otettaisiin näiden asioiden taholta yhteyttä. Toisaalta tunnen nämä nykyiset bändiläiset, niin tällainen käyttäytyminen ei tullut yllätyksenä.

Hakulisella on yksi toive tulevien muistokonserttien suhteen.

- Pitäkööt konserttinsa, jos kehtaavat. Kunnioittakaa edes sitä, että jättäkää mun biisini rauhaan, Hakulinen linjaa Iltalehdelle.

Olli Lindholmin ja Jussi Hakulisen ystävyyttä varjostivat monet riidat vuosikymmenien varrella. Lindholm on myöntänyt elämäkertakirjassaan, että muu yhtye kiusasi Hakulista tämän muista poikkeavan luonteen takia. Lindholmin ja Hakulisen välejä kiristi myös heidän välinen valtataistelunsa yhtyeessä.

”Hakulinen halusi olla johtaja. Mutta ei hänestä ole johtajaksi. Ja minusta taas ei ole Joutsenlaulun tekijäksi. Siinä se lyhyesti. Epe Helenius muisteli hiljattain, että minä ja Hakulinen tapeltiin aina. Ei oltu viittä minuuttia sovinnossa. Mä halusin määrätä miten hommat tehdään ja Jussi halusi kyseenalaistaa kaikki mun tekemiset”, Lindholm kertoi kirjassa.

Lue myös: Suvi Teräsniska jakoi koskettavan hetken Olli Lindholmin hautajaisista: "Ei surra sitä mitä jäi"

Lue myös: IS: Bändikaverit kertovat Olli Lindholmin nukahdelleen milloin missäkin - ei jaksanut edes ajaa

Lähde: Iltalehti

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat