Erika Vikmanin ja REVOELin yhteistyömalliston vaatteet on valmistettu Helsingin Lauttasaaressa kierrätysmateriaaleja hyödyntäen.
Radio Novan Aamussa raikaa raskas maakuntalaulu! Millainen ongelma Akilla on ja millainen tarina liittyy Minnan rasvaiseen kuvaan? Onneksi biisi menee kroppaan. Kuuntele parhaat palat tästä!
Työhaastattelut eivät aina mene putkeen hakijan puolelta.
Kansanedustajan katsotaan halventaneen homoseksuaaleja kirjoituksillaan ja lausunnoillaan. Räsäsen kommentit Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa eivät johtaneet syytteisiin.
Parhaasta naissivuosasta palkinnon saanut Yuh-Jung Youn oli otettu päästessään tapaamaan Brad Pittin.
Keskiviikkona käynnistettiin yllätyksellinen juhlavastaanotto ja pureuduttiin pyöräilyn saloihin. Kuulostaako vanhojen ihmisten kiroilu samalta kuin nuorempien? Entä mikä sai Anssin voivottelemaan?
Radio Novan Aamussa Aki tunnustaa rasvanneensa takamuksen. Mikä on Minna voimalause ja minkä vinkin Aki antaa ikkunanpesuun? Entä miksi tuottaja Parta-Markuksella on tuntunut hantaaki -osastolla? Lisäksi Astral -radio on täällä taas! Kuuntele parhaat palat tästä!
On olemassa ainakin yksi vaatekappale, joka taipuu moneen tyyliin ja on siksi järkevä hankinta.
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna paneutuvat nimen vaihtamiseen. Mikä olisi Minna uusi nimi ja miksi tuottaja Parta-Markus tuijottelee ihmisten verkkokellareihin. Lisäksi puhelimessa on Elastinen. Kuuntele parhaat palat tästä!
Maria Veitola sairasti anoreksiaa ja masennusta lukioaikana. Psykiatrin pysäyttävät sanat käynnistivät paranemisprosessin.
Laulaja Anna Puu satsaa tyyliinsä.
Varkaiden kohteena oli ollut kolme erillistä varastotilaa.
Perheen keittiö ehti olla kuin hävityksen jäljiltä lähes kolme päivää.
Lauri Salovaara toimi tiistain vastaisena yönä Amorin apulaisena, kun Radio Novan lähetyksessä kuultiin kosinta.
Asiantuntijan mukaan makuuhuone kannattaa sisustaa tietyllä tavalla.
Makia Clothing on monen muun suomalaisyrityksen tavoin päättänyt irtisanoa sopimuksensa Kärkkäinen Oy:n kanssa. "Vedämme omalta osaltamme rajan nyt tähän", Makialta kerrotaan.