Kolmen lapsen äiti paljastaa kuvissa raskausarpensa ja selluliittinsa - hurja suosio somessa

30.01.2019 20:00 - Reija Saarinen

Kuvissa Sarah Nicole Landry näyttää sen, millainen hänen vartalonsa todella on.

Kolmen lapsen äiti Sarah Nicole Landry, 34, on saavuttanut sosiaalisessa mediassa hurjan suosion. Esimerkiksi Instagramissa hänellä on 167 000 seuraajaa, joille hän jakaa kuvia itsestään ja elämästään.

Kuvissa Landry ei turhia kaunistele. Hänen julkaisemissa otoksissa esiin pääsevät niin selluliitti kuin raskausarvetkin. Ja juuri siksi hän lieneekin niin suosittu. Hän on aito, upea nainen, joka ei peittele raskauden mukanaan tuomia muutoksia kehossaan.

Haastattelussa Landry kertoo, ettei aina ole ollut sinut vartalonsa ja sen muutosten kanssa. Nykyään hän kuitenkin on ylpeä omasta kehostaan.

- Lopetin sellaisten sivujen seuraamisen, jotka saivat minut tuntemaan oloni jollain tavalla ikäväksi. Se muutti paljon omaa ajatusmaailmaani ja sitä, miten näen itseni. Ymmärrän, että kehoni on hyvä juuri tällaisena, hän kertoo.

Landryn mukaan hän on iloinen päätöksestään, sillä hänen ei tarvitse kuluttaa aikaansa oman kehonsa arvosteluun.

- Olen onnellinen. Syön silloin kun haluan ja mitä haluan. Nukun silloin kun väsyttää. Teen niitä asioita, jotka saavat oloni hyväksi. Hyväksyn sen, että kehoni on tällainen, hän jatkaa.

Upeita kuvia Landrysta pääset katsomaan alta.

Lue myös: Raskausarvista taidetta - katso kuvat naisen tekemistä teoksista

Lue myös: Raskausarpien syntyyn uppouduttiin - tutkijoilla on kaunis viesti naisille

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat