Kuva: All Over Press

Alkuperäinen Carrie Bradshaw tekee paluun - uusi projekti liittyy tärkeään aiheeseen

22.01.2019 17:15 - Niki Miettinen

Sarah Jessica Parker vihjailee Instagramissa palaavansa hetkellisesti tuttuun Sinkkuelämää-rooliinsa.

Näyttelijä Sarah Jessica Parker, 53, jakoi Instagramissa videon, jossa antaa katsojan ymmärtää palaavansa ikonisen Carrie Bradshawn -rooliin.

Carrie Bradshaw oli Sinkkuelämää-sarjan yksi neljästä päähenkilöstä, jota Parker näytteli sarjan kuuden tuotantokauden ja kahden elokuvan ajan. Elokuvia oli tarkoitus tehdä kolme, joista viimeisin peruutiin vain päiviä ennen kuvauksia- Asiasta pääset lukemaan täältä.

Parker jakoi Instagramissa mystisen videon, jossa hän kävelee New Yorkin kaduilla Sinkkuelämää-sarjan tunnusmusiikin säestämänä. Lyhyessä videossa oli samankaltaiset kuvakulmat ja värimaailma kuin sarjan introssa.

Jos alla oleva video ei näy, katso se täältä

”Vanha ystäväni tekee lyhyen paluun, tukemaan tärkeää asiaa mahtavan brändin kanssa. Lisätietoja myöhemmin,” Parker kirjoitti videon julkaisuun.

Vihjailu on kuitenkin saanut fanit innostumaan aiheesta. Videon lopussa ilmestyvästä #pouritForward-aihetunnisteesta on keskusteltu paljon Twitterissä.

Monet epäilevät Parkerin uuden projektin liittyvän Stella Artois -olutmerkkiin, jonka hyväntekeväisyyskampanjaan #pouritforwad-aihetunniste liittyy. Kampanjalla pyritään hankkimaan puhdasta juomavettä alueille, joissa vesi on juomakelvotonta. Tunnetuimpana kampanjan kasvona on ollut kuuluisa näyttelijä Matt Damon, 48, joka on toinen kampanjan perustajista.

Asian mystisyys ei ole haitannut Parkerin Instagram-seuraajia. Fanit kertovat olevansa innoissaan Parkerin palaamisesta Carrien rooliin. He ovat kommentoineet Instagram-videoon paljon kannustavia viestejä.

”Katsoin videon tuhat kertaa ja toivoin aina videon jatkuvan pidemmälle.”

”En tiedä mistä on kyse, mutta olen todella innoissani.”

”Odotan innolla, mitä Carrie on tekemässä.”

”Rakastan Sinkkuelämää -sarjaa!!!”

Lue myös: Sinkkuelämää-sarjan alkamisesta tasan 20 vuotta - katso miten tähdet ovat muuttuneet

Lue myös: Vau, mikä tyylilyyli! Sarah Jessica Parker yhdisti syksyn trendit samaan asuun

Lue myös: Carrie Bradshawin rakastama kenkämalli on in vuonna 2019! Katso, miten puet ne nyt

Lähde Digital Spy

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat